• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tyndareos kardeşim mıdede bıraz fazlalık var sankı goruntuyu fazla bozmuyor ama yınede bele doru ıncelsen goğüsler fılan zaten bellı baya gızel dahda bellı bı guzelllık olur iy çalışmalar

img0342um.jpg

img0341rx.jpg

Dün spor salonunda arkadaşın telefonuyla çektik:)

erol71
Teşekkürler dostum ama bir süre daha göbekli dolaşmaya devam edicem . Yaza doğru güzel bir diyetle temizleriz inşallah .
Scoobz
Kaybolsada şuanlık bi sorun teşkil etmiyor :) Sabah yumurta yulaf , öğle tavuk salata , öğle akşamüstü arası altın ekmek . Spor öncesi tavuk , sonrası tavuk et balık makarna . Akşam evde ne varsa :D . Ekleyip çıkartırsan sevinirim Scoobz

erol71
Teşekkürler dostum ama bir süre daha göbekli dolaşmaya devam edicem . Yaza doğru güzel bir diyetle temizleriz inşallah .
Scoobz
Kaybolsada şuanlık bi sorun teşkil etmiyor :) Sabah yumurta yulaf , öğle tavuk salata , öğle akşamüstü arası altın ekmek . Spor öncesi tavuk , sonrası tavuk et balık makarna . Akşam evde ne varsa :D . Ekleyip çıkartırsan sevinirim Scoobz

Beslenmen de iyi protein yüklü o zaman saat 6 sonrası yani akşam evde ne varsa adlı bu öğünü değiştirebilirsen senin için harika olabilir. Bu öğün hiç birşey yemesen sadece protein tozu alsan ve onuda su ile tüketsen. Kas kaybı yaşıyacağını sanmıyorum aksine gecelik enerji alımı olmadığı için aldığın sade proteinle yağ yakımında artış olabilir? Yanlış yönlendirmek istemem yinede:)

4. ay sonu ( son antremana başlamadan önce) çektiğimiz foto yorumları alalım. normalde 5. ay fakat 1 ay bayram nedeniyle düzenli gidemedim ve beslenmeye dikkat edemedim 76 kilo dan 72 ye düşmüştüm. ama şuan 74 kg oldum

Eklentiler

• sas.jpg
    sas.jpg
    144,8 KB · Görüntüleme: 770
  • sas2.jpg
    sas2.jpg
    127,8 KB · Görüntüleme: 688
Son düzenleme:
güzel gidiorsun ama biraz hacimlenmen lazım.

Öncelikle yorumunuz için teşekkürler;

Aslında geçen kış bu fotoğraftakinden daha hacimliydim, kreatinin de etkisiyle 83-84 kiloya kadar çıkmıştım. Sonrasında yaz için biraz yediklerime dikkat edip vücuttaki yağı ve suyu atarak 77 ye kadar düştüm (bu fotoğrafı çektiğim zamanlar). Şuan 78-79 u tekrardan gördüm fakat hacim konusunda sıkıntı yaşıyorum cidden, özellikle kol ölçüm aylardır 38 de takılı kaldı.. Beslenmeye biraz daha özen göstermek gerekiyo sanırım..

http://imageshack.us/photo/my-images/408/img085x.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/9/img088n.jpg/

bir ikide ben resim koymak istedim önceliklede merhaba arkadaşlar..
2 yıldır toplamda yapıyorum ama baya bi aralıklı olarak 1,85 boy 90 kg 3 hafta oldu tekrar başladım salonda bir iki tel ile çekindiğim resim görüşlerinize açık...naturel olarak yapıldı supplement dahi neredeyse yok.

Vücut ana hatlarıyla oluşmaya başlamış, 2 yıl için mükemmel denemez ama başarılı. Yalnız tricepsler çok geri kalmış bence, biraz daha yüklenmelisin.

teşekkürler omrbrk yorumun için 2 yıl evet ama 1 senesi sporu yaparak geçmiştir öyle söyliyim baya bi ara verdigim oldu çünki beslenme konusundada her bıraktıgımda beslenmeyle beraber bırakmak durumunda kaldım o yüzden eksiklikler var. spora başlıyalı 3 hafta oldu zaten supplement olarakta bi protein tozu kullandım 2,5 kg zamanında oda tek başına düzgün olmadı. ama bu sefer hiç bırakmamayı ve supplementlerede düzgün beslenmeyle az cok girmeyi ümit ediyorum :)) program konusunda sıkıntı yaşayabilirim onuda artık bir şekilde ayarlamaya çalışıcam

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:56 ----------

teşekkürler voltaj yorumun için hacim için ugraşıyorum da işte verdigimiz aralıklar beslenmeyi yanında beraberinde bırakmam bide bu karı kız olaylarıda baskın olunca vücutun anası ölsün yani bu oldugu bile iyi yani ben ilk başladıgımda 58 kiloydum afrikalılar gibiydim anatomi derslerindeki iskeletin üzerinde gözüken bütün kemikler bende derinin altından gözüküyodu öyle söyliyim:))

Voltaj 5 ay için güzel gibi duruyor ama ilk halini bilmek lazım tabi karşılaştırma yapabilmek için.. Ayrıca sırta biraz daha yüklen derim ben diğer bölgelerden geri kalmış gibi.

Back
Yukarı