• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
subat ayından berı aralıklarla yapıyorum supplement kullanmıyorum ama beslenmeme genelde cok aşırı özen göstermeye calısıyorum ve başarıyorumda sayılır eksik cok tabı her turlu yoruma acığım:p

edit:kollarım soguk zamanda 34-35 arası gıdıp gelıyor fotoğrafta daha ınce cıkmış gibime geldi bilgilendırmek ıcın yazdım boyum 179 kg 67 baska hiç bi ölçümü bilmiyorm :)

Eklentiler

• 04012008385.jpg
    04012008385.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 791
  • 04012008386.jpg
    04012008386.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 683
Son düzenleme:
yorumları bekliyorum

yorumları beklıyorum boyum 188 kılo 82 kollar 42 cm

Eklentiler

• DSC00246.jpg
    DSC00246.jpg
    54,9 KB · Görüntüleme: 873
mertoge kac yıldır bu sporu yapıyorsun ve beslenmeni ve aldıgın takviyeleri yazar mısın?

5-6 senedır yapıyorum kardeşm beslenmemden once ben uzun sure boks yaptım aynı anda ağırlıkda çalşıyodum vucudum ondan fit hiç bi zman yağlanmadım beslenmemde sadece cok proteın orta karbo yağsız ve şekersız beslenırım. kalıtelı karbo alırım.takvıyeye gelınce uzun surer :)

bilek ile dirsek arasında kalan bölüm değilmidir ön kol .

---------- Post added at 19:57 ---------- Previous post was at 19:55 ----------

daha az önce ölçtüm kol 35 ön kol 30 tabi spordan sonra

sıcak soğuk ölçü farkı 5 cm:)
neyse konu çok uzadı. doğrudur.

Bu kadar sallanmaz be kardesim :) bi fotoya bakiyorum bide dediklerine. Birbiriyle hic uyusmuyor senin kol 35 ise kilonun karisi kollarda heralde ayricada sicak soguk arasi bitarafini yirtsan 5 cm olmaz ;)

gayet iyisin dragox.bu şekilde bulk sevşyeni koruyarak daha fazla yağlanmadan kütle eklersen simetriyi bozmadan ideal gelişim sağlarsın.bicepslerde peak sorunun yoksa hareket seçiminde biraz daha araştırıcı ol.

___

_________

Uzun bir süre spor yaptım fakat asla suanki halimden 5kg fazlasına gelemedim, sağlık nedenleriyle cok defa ara vermek zorunda kaldım. Şuan ev calışması ile 1aylık durumum böyle tavsiyelerinize açığım. Eksiğim 10-12kg kadar bir kütle farkındayım:D

Son düzenleme:
3.ay

tek kelıme supersın bnmde profıl foto var başka yanımda yok atamadım ust gogus çalışmalımıyım yoksa genetık olarak ne yapsamda ust gogus gelişmezmı bunu anlama şansımız varmı bu arada ewde çalışıyorum toz fılan kullanmadım (foto profılde ) yorumlarınıza acıgım herkese kolay gelsin

Son düzenleme:
Steroidsiz süper bir gelişim.
steroidsiz vücut yapmak,steroidli vücut yapıp çoğu kişiden iri olmaktan iyidir.Steroidli insan sadece kendisini kandırır.Vücut onu birkaç şeyle uyarınca pişman olur.
Steroidsiz Vücut geliştirmek dileğiyle :)

2.5 aylık düzenli calısma ve düzenli beslenme 1.83 boy 79kg

Eklentiler

• 19112011008-001.jpg
    19112011008-001.jpg
    64,5 KB · Görüntüleme: 494
bıde benden olsun

3,5 aylık çalışmam evde çalışıyorum 20 kg dambıl set+ kendı yapımım halter barfıks+mekık aletı kendı yaptım bık kac agırlıkla şuankı duruma geldım hedefıme ulaşmak için elvette daha cok var fotodan bıraz daha ıyim şuan ustgöğüsün diktorgen şekılde olmasını istıyorum ewde çalıştım ıcın fazla çalıştıramadım ust tarafı bu malzemeler ıle ust goğüs çalıştırmanın püf noktaları nelerdir bide ust göğüsun genetıksel yapısını anlama şansımız varmı yorumlara açığım hıcbır eleştiriden kacınmayın sızlerın yorumu onemlı benm için herkese iy çalışmalar

Eklentiler

• fotoğraf0000.jpg
    fotoğraf0000.jpg
    16,5 KB · Görüntüleme: 453
Back
Yukarı