• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bunlarda benden gelsin diyetin 1. ayı

Eklentiler

• Görünt0143.jpg
    Görünt0143.jpg
    101,8 KB · Görüntüleme: 842
  • Görünt0146.jpg
    Görünt0146.jpg
    118,2 KB · Görüntüleme: 900
Salon kapalıydı. Evde antrenman yaptım ben de.

fva8n6.jpg

SCHWARZXXL abi sol gogusten ameliyat veya ufak bir operasyonmu gecirdin dikkatimi cektide vucuda denecek birsey yok boyle ufak seyler dikkat cekiyor işte:)

Bench Press'te kas yırtmıştım. Onun sonucu bazı yamukluklar var.

SCHWARZXXL abi sol gogusten ameliyat veya ufak bir operasyonmu gecirdin dikkatimi cektide vucuda denecek birsey yok boyle ufak seyler dikkat cekiyor işte:)

schwarz gerçekten çok iyisin maşallah... omuzlar ve trapezler konuşuyor resmen... bu güzel vücudu ve formu bi yarışmayla taçlandırmalısın artık bence... :)

MK #7, teşekkürler. Ben de ara ara gaza geliyorum bu konuda. Ama şu kas yırtığının verdiği asimetri işi bozuyor.

Drug-free yarışmalar için bile şu an çok uzun bir diyete girmem lazım. Profesyonel yarışmalar ise, şu ana kadar steroidsiz gittiğim için daha ciddi bir karar halini alıyor. Bir de işin içine yaşı katınca...

Bakalım, belli olmaz yine de:)

fitnessist, haklısın eklemek gerek.:) Mide geçen sen çıkmak üzereyken diyeti bozdum malesef. 2,5 aydır diyetteyim. Ekim sonu hedefim var. Ulaşırım umarım.

resim bi türlü çıkmadı anlamadım

Son düzenleme:
resmlern dvami diet dvm edior

Eklentiler

• IMG_1726.jpg
    IMG_1726.jpg
    95,3 KB · Görüntüleme: 808
armtvücudun süper maşallah nazar değmesin .hiç bulk dönemine girdinmi
benim boyum 1.98 kilo 110 bulk dönemine girmeden hem kas yapmak hem yağ eritmek istiyorum olurmu

neden olmasın ağırlıklı mıde çalışıp cardio yaptiktan diyete uyduktan sonra yağ eritirsin.. iri vucut istemiyorsan bulka gerek yok bence..

Back
Yukarı