• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
...

bel sonunda 89a indi

Eklentiler

• 24062011692.jpg
    24062011692.jpg
    40,6 KB · Görüntüleme: 837
BOSNAK, resmen kapı gibisin.

D. Wolf, MK#7, Draft ve BOSNAK gibi alnının akıyla belli bir potansiyele ulaşmış arkadaşları can-ı gönülden tebrik ederim.

Disiplinli çalışmalarının karşılığını almışlar. Umarım çok daha iyi olurlar.

Ancak son zamanlarda, özellikle 20 yaş altı forum üyeleri bazı fitness yıldızlarının resimlerini kendi resimleriymiş gibi gösterip yorum bekliyorlar. Bunun önüne nasıl geçilebilir bilmiyorum ama başlığa zarar verdiği kesin.

Sporcunun zeki ve çevik olması kadar ahlaklı olması da önemli. Başkasının vücudunu kendi vücuduymuş gibi göstermek de bir çeşit ahlaksızlık değil mi?

diyette 6.ncı haftanın sonu nasipse ekime hazırlık

Eklentiler

• Zekiye yeni 045.jpg
    Zekiye yeni 045.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 916
  • Zekiye yeni 028.jpg
    Zekiye yeni 028.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 1.032
  • Like
Reactions: Azi
@halil;

halil gerçekten bir power liftera göre oldukça ayrıntılı ve define bir vucudun var,tahmin ediyorum ölçülerin de fena değildir,gerçekten tebrikler bu şekilde estetiğini koruyarak devam etmen dileğimle...

@bosnak;

bosnak senin için genetik harikası dersek yanlış birşey söylemiş olmayız bence...

@kutlukan;

kutlukan gerçekten ciddi bir kol kütlesi görüyorum,bu kol kütlesinin perde arkasında genetik olarak büyük önkolların olduğu aşikar,vucut yağlı olmasına rağmen,göğüslerin ortasındaki yarık göğüs pozu olmadığı halde net belli oluyor,umarım ekim ayı geldiğinde istediğin forma ulaşmış olursun...

Son düzenleme:
@halil;

halil gerçekten bir power liftera göre oldukça ayrıntılı ve define bir vucudun var,tahmin ediyorum ölçülerin de fena değildir,gerçekten tebrikler bu şekilde estetiğini koruyarak devam etmen dileğimle...

eyvallah, ben bile boyle oldugunu bilmiyordum, body ci olmadigimizdan pek olcu resim le fln isim olmuyor ama, antrenor gel biçekim de bak dedi, begendim, fakat kanatlarda eksiklik var.....

kutlukan guzel bence durmak yok yola devam allah kolaylık versın.

boy kılo kac su anda ve ekımde sıkletın nedır ?

2.ayımın 2. antremanından sonraki gün.

Yorumlarınızı eksik etmeyin.

Not: solda yani 1. resim 2.ayın 2. antremanından sonraki gün. sağdaki yani 2. resim ilk ayın sondan 1 önceki antremanın 3-4 saat sonrası

Eklentiler

• 2.ay.jpg
    2.ay.jpg
    97,7 KB · Görüntüleme: 629
  • 1.ay.jpg
    1.ay.jpg
    96,2 KB · Görüntüleme: 634
Son düzenleme:
Benim obliklerde bir problem mi var bana mı öyle geliyor. Fotoyu üstten çektim, sanki altı kalın üstü ince gibi görünmüş.

Eklentiler

• Untitled-6.jpg
    Untitled-6.jpg
    238,2 KB · Görüntüleme: 901
Fotoğrafların açısı ve ışık görüntüyü çok saklamış. Kütle var belli ama fotoğrafı başkasına çektirmelisin.

Guzel bi iki elestiri/yorum gelseydi sevinirdik:)

Back
Yukarı