• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
110 Göğüs
85 Bel
110 Kalça
127 Omuz
43 Kol
61 Bacak var kardeşim . Yaklaşık 2 sene olucak ama boyle programlı adam akıllı suplementlı falan 4 ay dır. Yeni resimlerde eklerim belkı gogus bıraz daha hacım kazandı tam defıne olmasada defınasyona yonelık calısıyorum.

Ayrıca tesekkur ederım allah gonlune gore versın kardesım .bench_O

Sağol hocam. Ekleyeceğin bir tavsiye varsa Özelden ya da bu konudan mesajını bekliyorum.

Bunlar yine benden taze taze konuyu canlı tutmak adına :)

İlk resim zaten çok tanıdık hepimize :D

Eklentiler

• Fotoğraf0418.jpg
    Fotoğraf0418.jpg
    64,3 KB · Görüntüleme: 944
  • Fotoğraf0419.jpg
    Fotoğraf0419.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 906
beni bağışla fakat kollarda fazla bir şey göremedim.. sanırım bende sorun var..

Sorun ne demek estf.

Vallahi ilk ters biceps pozunda ufak çıkmış kollar ama diğeri daha iyi gibi.

anktıp92 bence vücüdun yağlı ve iri vücut geliştirme daha estetik bir spordur kütle olarak poz verebilcek durumda olsanda bence ciddi bir kondisyon çalışmasından sonra poz ver bilmiorum bana komik geldi senide anlıyorum muhtemeden sen birçoğu kişiden daha ağırda çalışıosundur emsallerine göre ama dediğim gibi bence iyi bir kondisyon çalışmasından sonra poz versen daha iyi olur

Beğenmemiş olabilirsin ama böyle saçma sapan da bir yorum yapılmaz.Dikkat ettim bir çok mesajın da bu tarz seyler yazmışssın.

Tamam kendine güvenmek iyidir ama senin ki de biraz özgüven fazlalığı başka bir şey değil.

Bu sporda her zaman senden daha iyi vücüda sahip biri çıkacaktır. Herkes birbirinle dalga geçerse bu iş olmaz.

Kimse anasının karnından kaslı doğmuyor.

İyi çalışmalar dilerim.

anktıp92 bence vücüdun yağlı ve iri vücut geliştirme daha estetik bir spordur kütle olarak poz verebilcek durumda olsanda bence ciddi bir kondisyon çalışmasından sonra poz ver bilmiorum bana komik geldi senide anlıyorum muhtemeden sen birçoğu kişiden daha ağırda çalışıosundur emsallerine göre ama dediğim gibi bence iyi bir kondisyon çalışmasından sonra poz versen daha iyi olur

Doğru söylüyorsun şu an zaten yağ oranımı düşürme çabasındayım fakat neresi komik geldi gerçekten merak ettim :) Yanlış anlama façada bi bozukluk varsa söyle üstüne gidelim :)

:D verdiğin poz poz değil bir kere arnoldun iron man pozu var orda öne ulusa sesleniş gibi yaptıgın el ters durması lazım :D

ayrıca adalen poz verilcek kadar kendini belli etmiyor

yazdıklarıma kızıyosun ama ben böleyim dobra :D

:D verdiğin poz poz değil bir kere arnoldun iron man pozu var orda öne ulusa sesleniş gibi yaptıgın el ters durması lazım :D

ayrıca adalen poz verilcek kadar kendini belli etmiyor

yazdıklarıma kızıyosun ama ben böleyim dobra :D

Güzel kardeşim dobra insanları severim, ben de öyleyimdir ayrıca böyle anlamlı ve yapıcı yorumlar yaparsan kızmam da. Benim canım önceki yorumuna sıkıldı heyt arnold neyse artık.

sen verdiğin pozu bilmiyorsan suc bende değil arnoldun pozu o bak arastır iron man pozudur

pumping iron uda izlemeni öneririm

sen verdiğin pozu bilmiyorsan suc bende değil arnoldun pozu o bak arastır iron man pozudur

pumping iron uda izlemeni öneririm

Ben burda yarışmalık poz vermiyorum aklımda böyle kalmış böyle bi fotoğraf çektirdim hoşuma gitti koydum yani hata ettiysem hatam nerde. Çıkıp bakın kaslar ne kadar kesik define kupkuru 80 kg vücudum var da demedim. Konuyu canlı tutmak adına ağız tadıyla foruma resim koydum ama niye bu kadar artniyetli görüldü anlayamadım.

böyle konusma aglatıcan simdi benide :D

neyse sen devam et eklemeye

Küstüm eklemem artık :D

Sen dalgana bak ama yine böyle dalgana bakarken alıngan bi insan çıkmaz karşına ben kadar sabırlı değildir herkes. Neyse sen de bi kaç fotoğraf eklesen fena olmaz, yanlış anlama karşılaştırma manasında değil şu iron man pozunu bi de senden görelim doğrusunu öğrenelim :)

Ya da konu varsa linkini paylaş bi inceleyelim, ya da antreman videon ?

bruce123 ve anktıp92..kişisel muhabbetinizi özelden halledin..tekrar uyarılmayacaksınız!

Back
Yukarı