• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu yaz 75 kg iken çekmiştim.

Görkemrakıcı dostum valla süper vücut yapmışsın. krdeş sana zahmet özellikle üzerine düşmüşlolduğun hareketleri ve kullanmış olduğun ürünlerden yazarsan buraya bizler içinde bir önderlik etmiş olursun. tekrardan tebrikler kardeşim süper vücut

Merhabalar ben tavsiye falan veremem haddime değil ama nacizane özellikle üstüne düştüğüm şeyleri söylüyeyim. bir kürek var devamlı kürek çekiyorum antremanlarımın sonunda zaten kürekciyim normaldede, kendimi çok ağır yuklerın altına sokmuyorum hafif kilo 12 tekrar 3 set seklinde calısıorum haftanın 6 günü. Protein creatine ve yağ yakıcı tarzında bırsey kullanıyorum.Hergün bir büyük bir küçük bölge calıstırıorum. 1.gün Göğüs ön kol , 2.gün sırt arka kol , 3.üncü gün omuz bacak karın yapıyorum. hep buu sırayı takıp edıyorum

fakat en cok dıkkat ettıgım 15 gun sonunda yaptıgım hareketlerın bırcogunu degıstırıorum.
Farklı hareketlerle calısıyorum bunyeyı saşırtma acısında bır dergıde duymuştum hoşuma gitti kullanıyorum.Açma germe maksimum gerginlik pnf tarzında bir sistemi var hocamın her antremandan öncede onu yapıyorum 1 saat kadar.

görkem kardeşim verdiğin blgiler için çok teşekkür edrim. son olarak yağ yakıcı ve protein olarak ne kullandığını belirtirsen çok memnun olurum kardeşim. tam bu ürünlerden sipariş verme hazırlığındayım. vereceğin bilgilerin çok yararlı olacağı knaatindeyim . aynı anlattığın gibi bir çalışma sistemim var. vereceğin bilgileri sabırsızlıkla bekliyorum

Sayfa 35'in sonunda resimler lejyon , Fatih'cım Ben multıpower creatine , dymatize ın bır kampanyası var suan . Forum sponsorundan aldım dymatıze'ın proteın'ı ve xpand diye bir urunu guzel kombınasyon acıkcası cok memnunum bıtınce aynen devam edıcem dymatıze'dan .. Bırde bırkac gune kadar para bulabılırsem unıversal'ın amınoasıt ını almayı dusunuyorum.

Eger cok kılonuz yok ise guzel kombınasyon dymatize hem fıyat olarakta ındırımde ama kılo varsa l-carnıtıne ıle proteın kullanmanız daha iyi olur. Sık ve öğün atlamadan yiyip öğünlerde karbonhıdrat yağı en aza indirip guzel tempolu kosuyla antremana başlarsanız cokta verimli olur sizin için teşekkür ederim. Şimdiden iyi çalışmalar

geçen sene..sanırım şanslı olduğum nadir konulardan biri önkol..

diezi.jpg

179 boy 83 kılo bunlarda benden snat shotlar ..

Uploaded with ImageShack.us

Hocam geçen sefer açmamıştı fotoğrafları, sorun bendeymiş. Nacizane görüşüm, mükemmel bir vücut olduğudur. Milli sporcu olman ve uzun süredir sporun içinde olman tabi ki önemli bir artı ama, salt vg ile ne kadar zamanda ulaştın böyle bir fiziğe? Hani hayalimdeki vücut bu; boylarımız da aynı :D Belki göğsü biraz ön plana çıkartsan daha estetik olabilir. Kıyafetlerin içinde dolgu maddesi olarak iyi gider :) Hem milli bir sporcu olarak kariyerinde hem de vücut geliştirme yolunda başarılar dilerim. Ayrıca ölçülerini de yazarsan sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Zaten oyum ben o eski üyeliğim :)

Eklentiler

• Fotoğraf0408.jpg
    Fotoğraf0408.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 686
  • Fotoğraf0409.jpg
    Fotoğraf0409.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 736
Son düzenleme:
Hocam geçen sefer açmamıştı fotoğrafları, sorun bendeymiş. Nacizane görüşüm, mükemmel bir vücut olduğudur. Milli sporcu olman ve uzun süredir sporun içinde olman tabi ki önemli bir artı ama, salt vg ile ne kadar zamanda ulaştın böyle bir fiziğe? Hani hayalimdeki vücut bu; boylarımız da aynı :D Belki göğsü biraz ön plana çıkartsan daha estetik olabilir. Kıyafetlerin içinde dolgu maddesi olarak iyi gider :) Hem milli bir sporcu olarak kariyerinde hem de vücut geliştirme yolunda başarılar dilerim. Ayrıca ölçülerini de yazarsan sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

110 Göğüs
85 Bel
110 Kalça
127 Omuz
43 Kol
61 Bacak var kardeşim . Yaklaşık 2 sene olucak ama boyle programlı adam akıllı suplementlı falan 4 ay dır. Yeni resimlerde eklerim belkı gogus bıraz daha hacım kazandı tam defıne olmasada defınasyona yonelık calısıyorum.

Ayrıca tesekkur ederım allah gonlune gore versın kardesım .bench_O

Back
Yukarı