• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bir foto da benden gelsin. Yorumlarınızı bekliyorum.

Eklentiler

• bdfrm1.jpg
    bdfrm1.jpg
    21,4 KB · Görüntüleme: 647
  • Like
Reactions: kby
mfjxy.jpg

abcdefgHAKAN tam fit bir vücudun var . ABS lerdeki büyüklükte dikkat cekiyor tebrik ederim.

Eklentiler

• 555108_145722315609018_979513419_n.jpg
    555108_145722315609018_979513419_n.jpg
    124,4 KB · Görüntüleme: 691
@abcdefgHAKAN Çok iyi bir vucuda sahipsin birşey gözüme çarptı profil resmin daha iyi gibi :)

profil resminde kasmıştım absleri birde ışıgın vurması dahada etkili oldu. attıgım resimle 2 aylık bir arası var cekimlerin. şu anki resim biraz golgede kalmiş vede rahat davrandıgımdan.
tesekkurler guzel yorumun için..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:20 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:11 ----------

abcdefgHAKAN tam fit bir vücudun var . ABS lerdeki büyüklükte dikkat cekiyor tebrik ederim.

Seninde basarılarinın devamini dilerim.sende emek sarfeden gönlünü bu spor kaptırmış arkadaşlarımızdansın..gayet başarılısın

Selamlar yaklaşık olarak 8 aydır spor yapıyorum,ilk ay bildiğiniz gibi güme giden aydır:)6 ay kadar kas kazanımı için ve büyümek için çalıştım,antremanlarım düzenli(haftada 4 gün)olarak yaptım,beslenme düzenim 4/4 lük olmadı ama yediğime içtiğime dikkat ettim.Çeşitli supplement kombinasyonları yaptım bu süre içerisinde.Ancak gelişimden bir türlü memnun olamadım :) Şu an devam ettiğim kombinem Amino-Protein ve l-carnitine..1 aydır bel için sıkı bir diyetteyim haftada 6 gün antreman yapıyorum.1 ay önce bel ölçüm 87 cm ken şu an 82 ..Yağ oranımda %3.5 lik bir düşüş oldu ayrıca bu süre içerisinde kollardan 1 cm kaybettim( 36- 35 oldu )göğüste bir ölçü kaybım olmadı(104 cm) .. Bulk zamanı istediğim verimi alamadım üstelik yağlandım 6-7 aylık bir çalışma için definasyonda erken bunun da farkındayım ne yapacağım konusunda aklım çok karışık ve bu artık antremanlarıma yansımaya başladı parçalamaya başlasam ortaya cok aşırı zayıf bir görüntü çıkmasından korkuyorum sizlerin düşüncelerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:06 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:43 ----------

Belirtmeyi unuttum bu arada boy 1.75 kilo 73

Son düzenleme:
@crln48 güzel tebrikler.. Alt göğüste bir sıkıntı var sanki genetik mi yoksa alt göğüs çalışmıyomusun ? Ten rengi açısındanda çok şanslısın bu arada

style geçmiş olsun sakatlığın ne ve nasıl oldu? şimdi nasıl?

amacım fitt vücut =) alabilirsem 7-8kg almak istiyorum..
(beslenmeme hiç dikkat etmiyorum & ne bulduysam yiyorum... günde 4-5 öğün besleniyorum + çikolatayı cok yiyorum ama nedense bir türlü kg de alamıyorum & yağlanamıyorumda ne yesem yakıyor vücut.. antremanlarım max 1saat & haftada 3 gün )

Göğüs ve karın çok iyi kollarda biraz gelişirse tamamdır :p

Back
Yukarı