• Değerli Üyemiz

    Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

    Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

    sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

    yorumlamasını sağlayacaktır.

    Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

    Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

    Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dexter_Morgan, sivilce olarak gördüklerin hipertrofik skar. Ergenlik döneminden kalma. Karaciğer ile ilgili bir problem yaşayacağımı sanmıyorum zira supplement bile kullanmıyorum çoğu zaman. Kreatin ara ara sadece.

semihberk, gayet memnunum. Herkese de tavsiye ederim.
 
2012 Temmuz

jMaWl.png
Ctwwu.png
 
Merhabalar öncelikle foruma ilk resim yükleyişim .
yaş 18
boy 183
kilo 75
gnc whey proteinini spordan hemen sonra 1 ölçek alıyorum

Düzensiz bi biçimde antreman yapıyorum bi düzene koymak istiyorum artık.kilo almam gerekiyo ve yaglı bölgelerimden (bel özellikle) kurtulmam gerekiyo.Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

adonis.JPG

baklava.JPG

sırt.JPG
 
bence whey proteini spordan önce ve sonra 1 ölçek almalısın spora başlamadan yarım saat önce 1 ölçek spordan hemen sonra 1 ölçek kas yıkımını önlemiş olursun vucudun daha ileriye açık durumda herşey sana bağlı antremanlarını düzene sokarsan güzel bir vucut yaparsın

belinde çok aşırı yağlanma gözükmüyor o kadarıda kafana takma bence sporunu yap ve düzenli kardiyonu yap yeter zaten yaza giriyoruz özellikle belle uğraşma yazın erir oralar :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:20 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:15 ----------

Dexter_Morgan, sivilce olarak gördüklerin hipertrofik skar. Ergenlik döneminden kalma. Karaciğer ile ilgili bir problem yaşayacağımı sanmıyorum zira supplement bile kullanmıyorum çoğu zaman. Kreatin ara ara sadece.

semihberk, gayet memnunum. Herkese de tavsiye ederim.


Omuzlar Lens Mi :) thums:
 
Schwarzxxl deki durum bendede mevcut malesef spora başlamadan öncede sırtım aşırı sivilceliydi şuan gerçi cok fazla olmasada yinede insanlara bu streoid kullanıyor dedirtiyor :)
 

Eklentiler

  • 150420131692.jpg
    150420131692.jpg
    350,2 KB · Görüntüleme: 618
amacım fitt vücut =) alabilirsem 7-8kg almak istiyorum..
(beslenmeme hiç dikkat etmiyorum & ne bulduysam yiyorum... günde 4-5 öğün besleniyorum + çikolatayı cok yiyorum ama nedense bir türlü kg de alamıyorum & yağlanamıyorumda ne yesem yakıyor vücut.. antremanlarım max 1saat & haftada 3 gün )

 
Son düzenleme:
Best Model Of Turkey 2013 hazırlanıyorum. Geçen yaz'dan fotoğraflar. Bu sene daha sağlam geliyorum inşallah :) thums:
 

Eklentiler

  • 47527_10151155019387336_1553895958_n.jpg
    47527_10151155019387336_1553895958_n.jpg
    47,7 KB · Görüntüleme: 706
@Scoobz

Vucudun bence fit özellikle göğüs çevren six packler dehşet duruyor ama bunları çıkarırken kola pek fazla önem vermemişsin herhalde koluda koydukmu tam fit vucuda sahip olucaksın :)

düzenli beslenme ve protein alımıyla çok daha iyi olabilirsin :)
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/uye/scoobz-21854.htm


dediğiniz gibi kol ve omuzda hafif bir sıkıntım var ne yaparsam yapayım oranın ölcüsü hiç değişmiyor. Farklı antreman stilleride denedim bir türlü olmuyor. supplement istiyor vücut ama suan karsılayabilcek durumum yok, böyle idare ediyorum, teşekkürler tekrar :)
 
Henüz 2 aylık bir geçmişim var bunun ilk 3 haftası sadece kardiyo.

Yaş 28 , boy 1.83 , kilo 74,5 ile başladım. Şu an 72,5 kg civarındayım. Ölçümlere göre 7 kg yağ yakmışım 5-6kg civarı kas almışım. %18,5 yağ oranından %10,8 e düşmüşüm. Bana ölçüm biraz hatalı geldi ya neyse.BC418 vücut analizi mi nedir onunla ölçüldü. Kemik yapım ince.Dışardan yağlı gözükmezdim ama aslında oldukça yağlı idim.Kemik yapımın ince oluşundan belli olmuyordu.

Omuz 111cm idi 116 oldu , göğüs 98cm idi 103cm oldu. 5 er cm artmış , kol 32,5cm idi 34,5cm oldu. Bel zor inceliyor 93' ten 91'e indi. Hala yağlı ve kalın.Kardiyo ve mekiğin dışında daha ne önerebilirsiniz. Yağ şeker mümkün mertebe kullanmamaya gayret gösteriyorum.
İş güç sebebi ile çok üstüne düşemiyorum vg'nin. Arkadan omuz düşük ve trapez daha fazla var gibi gözüküyor. Daha düzgün bir şekil için ne yapmamı ve nasıl çalışmamı önerirsiniz.
Önerilerinizi bekliyorum.

Öncesi
YDaq6Gal.jpg

nK7lYJVl.jpg

n7rCq5Tl.jpg

8wnwW2sl.jpg


Sonrası

PQll6bkl.jpg

QPmaswWl.jpg

istwIZYl.jpg

4Y1TGYil.jpg

UrYwThFl.jpg

NiCNgVkl.jpg

R2Alx3Al.jpg
 

Eklentiler

  • PQll6bkl.jpg
    PQll6bkl.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 421
Son düzenleme:
korkut - before-after.

6 aylık ortalama bir trendde çalışarak yakaladığım görüntü.
Öğrencilik , yeterli beslenememe , uyku düzeni gibi parametreler trende dahildir.
1 Kutu protein tozu kullandım. Olumlu olumsuz nötr yorumlara şimdiden teşekkür ederim.
Saygılar , korkut..
 

Eklentiler

  • before-aft.jpg
    before-aft.jpg
    377,2 KB · Görüntüleme: 701
İlk halim:
13092011773x7zmfu2jjc.jpg





1ips5v.png




2wkse6.png


3t1sbl.png




Çekebildiğim tüm açılardan koydum. Umarım resim isteyen arkadaşlara yardımcı olur. Göğüs çevrem 107-110 arası değişiyor.

Şu sıralar biraz daha şekil üzerinde çalışıyorum hacim yeteri kadar var şimdilik o yüzden açış hareketlerini fazlalaştırdım.

Beslenme günlüğüme koydum bu resimleri ama buraya tavsiyeleri olan varsa diye koydum
 
İlk halim:
13092011773x7zmfu2jjc.jpg





1ips5v.png




2wkse6.png


3t1sbl.png




Çekebildiğim tüm açılardan koydum. Umarım resim isteyen arkadaşlara yardımcı olur. Göğüs çevrem 107-110 arası değişiyor.

Şu sıralar biraz daha şekil üzerinde çalışıyorum hacim yeteri kadar var şimdilik o yüzden açış hareketlerini fazlalaştırdım.

Beslenme günlüğüme koydum bu resimleri ama buraya tavsiyeleri olan varsa diye koydum



Çok iyi gelişim diyecek söz yok azmini hırsını başarını kutlarım
 
Back
Yukarı