• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sirt antremanimdan 1 kare. Tahmin ediligi uzere bulktayim..
Not: belirtmekte yarar var, yas 17. Boy: 170 , kg:72 (yaklasik 15 aydir bu spor icerisindeyim)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    76,5 KB · Görüntüleme: 639
Son düzenleme:
104 kg. 0 karb + Intermittent Fasting.

qqvrfbdj.jpg

Strap kullanmıyor olmamın eseri. Bu aralar torbayla da çalışmaya başladığımı düşününce, bu yorumun daha fazla anlam kazanıyor.

Masallah omuz baslari kollar her yer ovguyu hak ediyor ancak o forearmlar nedir oyle agirliksiklet boksor forearmi gibi.

Tebrikler.

o trapezler ne öle?

Maaşallah tebrikler
çok beğendim

Strap kullanmıyor olmamın eseri. Bu aralar torbayla da çalışmaya başladığımı düşününce, bu yorumun daha fazla anlam kazanıyor.

Ayni sebepten dolayi gidebildigim agirliga kadar strapsiz gitmeyi planliyorum ben de, evde strap bulunmasina ragmen. Deadlift'i kastediyorum ozellikle.

Yorumun strap kullanmayisima dair, bunu surdurmeme yonelik motivasyon niteliginde oldu. Henuz bugun gunlugume yazmistim. Tesekkurler. :)

Gerçekten aşırı sağlam,motive edici...
Yalnız birşey dikkatimi cekti, sağ biceps biraz kücük mü sola göre yoksa duruş veya ışıktan mı?

Tebrikler tekrar tekrar ,fazla söze gerek yok...

Yaklaşık 3 aydır salona gidiyorum. Yaş 20, boy 174, başladığımda 53 kiloydum, şimdi 59 civarıyım. Ağır ektomorfum resimden de anlaşıldığı gibi :) Vereceğiniz ektomorf tüyoları varsa buyrun.

ky1wx.jpg

mr_dblue, Dr.Steelhammer'ın dediği gibi sanırım ışıktan dolayı öyle görünmüş.

Dr.Steelhammer, düzenli ölçü alma huyum hiç yok. Üst kol çevresi sanırım 47-48 cm civarı. Gerisini hiç bilmiyorum.

SCHWARZXXL ; Dehşet bir kütle.. Hardcore bodybuilder dendiği zaman dahası olamaz..
Naturalliğin geldiği son nokta , fazla söze gerek yok...

Son düzenleme:
bunlarda benden olsun arkadaşlar:) yağ oranım baya bi yüksek 3 hafta sonra definisyona başlıyorum inşallah.sarkık fazla olduğu için vücudumda bulku uzun tutmaya çalıştım.
kollar 42 civarı.
bu ilk halim;
563402_252174581561503_5464230_n.jpg

2lxcdbc.jpg

2a5kykl.jpg

16715r9.jpg

Back
Yukarı