SlipKnoT16 Antrenman Günlüğü

Arkadaşlar bu sporu yaklaşık 8 aydır yapıyorum ama bu 8 ayı da aralıklarla yapıtım . Bunun içindir ki tam olarak istediğim gelişmeyi sağladım diyemicem . Siteye fotoğraflarımı yüklemiştim daha önceden buradan bakabilirsiniz : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/uye-fotolari/slipknot16-8-aylik-gelisim-resimleri-76546.html

Buraya antrenman programımı tekrardan paylaşmak istiyorum artık eskisinden daha düzenli bir şekilde gitmeyi planlıyorum onun için tavsiyeleriniz benim için önemlidir .

Antrenmanım şu şekilde :
1. Gün
Triceps
Lying Triceps Ex. A
Z bar close grip bench press B
Push Down - Drop set
Cable Kick back

Görügünüz gibi ilk 2 hareket süpersetli . Bütün hareketleri 3 set şeklinde uyguluyorum ve push down da drop set uyguluyorum .

Biceps
Cable Preacher Curl 3 set
Hummer Curl
Barbell Curl
Inline Dumbell Curl

Cable preacher curl çok hoşuma gitti çok iyi vuruyor kollarıma hepsini 3 er setten uyguluyorum yine . İncline Dumbell curl de hakeza öyle çok hoşuma gitti . Sürekli aynı programı uygulamaktan sıkılmıştım degiştirmek gerçekten yarar sagladı bana :)

Aslında bu kol programı okuyanlar bilir Men's Health den alınma gerçekten iyi tasarlanmış ant. sonrası kollarımı hiç bu kadar şişkin görmemiştim :)

2. Gün
Omuz
Lateral
Military press
Çeneye Çekiş ( adını unuttum kusuruma bakmayın :) Geniş tutuş ile yapıyorum bunun için lat barı kullanıyorum omuzlara daha iyi vuruyor . Ön omuz ve orta omzu alıyor )
Bent over lateral

Omuz programım da 3'er set olarak ilerliyor Lateral hariç onu 4 set yapıyorum .

Bacak
Squat
Leg press
Leg curl

Bacak ant. ise zaten kalın oldugu için agırlıgı artırmak yerine hareket sayısını fazlalaştırdım gerçekten çok kalınlar onun için hareket sayısını 15 den aşagıya indirmiyorum .

3. Gün
Göğüs
Inclıne Bench Press
Dumbell Fly
Flat Bench Press
Decline Bench Press
Cable Crossover

1 üst gögüs 2 alt gögüs hareketim var . Göğüsümün dolgunlugu gerçekten iyi bu yüzden alt ve üst göğüse yogunluk sağlamak istiyorum o nedenle 2 alt gögüs hareketi koydum . Şu ana kadar hiç alt gögüs çalışmamıştım. Ve üst göğüsüde çalışmaya yeni başladım sayılır . Göğüs programımda 3'er set şeklinde ..

4. Gün
Sırt
Bent over barbell rowing
One arm D. Rowing
Lat pull down ( geniş )
Lat pull down ( alttan )
Straight arm pull down

Sırt programımdan da memnunum gerçekten hissitiriyor o bölgeyi çalıştırdıgını.
lat pul down alttan tutuşu ilk defa ekliyorum ve gerçekten yaparken sırtımın çalıştıgını hissettim hoşuma gitti bu hareket . Ben kanattan muzdaribim kanat bende yok denecek kadar az . Bu programın yardımcı olacagını düşünüyorum inş güzel bir ilerleme kaydederim . :)

Antrenmanım bu şekilde arkadaşlar , haftada 5 gün yapmaya özen gösteriyorum sadece cumartesi günleri dinlenmeyi planlıyorum gittigim salon pazar günü de açık oldugundan rahatım bu konuda :)

ve her ant. sonunda 10-15 dk bisiklet sürmeyi planlıyorum ve uyguladım da 1 hafta hoşuma gitti yararı olacak gibi görünüyor bu planımı da devam ettirmek istiyorum :)

Amacım bu kış iyice büyümek ve yaza 1 2 ay kala definasyona girip gerçekten istedigim vücudu ortaya çıkartmak istiyorum .
Supplement olarak Protein tozu glutamin amino ve creatin almayı planlıyorum önümüzdeki 3 haftadan yani vizelerden sonra :D
Tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum , Teşekkürler :)

Bugün Kol antremanı yaptım gerçekten çok verimli geçtigini hissediyorum bu programım işe yarayacak gibi :)

Yazmayı unuttum bazı nedenlerden dolayı :) bu gün göğüs antrenmanım var çok iyi geçeceğe benziyor sabırsızlıkla vaktin gelmesini bekliyorum :)

Evet Arkadaşlar , Bugün göğüs günüydü ve çalıştım geldim . Çok verim aldım yine inş bundan sonra da bu şekilde devam eder :)

Evet Arkadaşlar sırt günüm , Geniş lat yapmak biraz sıksa da yapıcaz artık :) İyi birşeyler bekliyorum bu antrenmandan :)

Back
Yukarı