slamon12 p90x günlüğüm

Merhabalar.

Bugün aldığım kararla p90m'e başlamış bulunuyorum.

Vücut tipim;kolay kilo alabilen vücut tipi.

Kilo:81.9
Boy:175
Yağ:21.1 kg
Kas:56.1 kg
Yağsız vücut ağırlığı:66.6

Resimler;
2yyxf1s.jpg

x51tzd.jpg

2hyf60p.jpg

Yarından itibaren günbe gün ne yediğimi ne fiziksel antreman yaptığımı yazacağım.

Hedef: 1 ayda 2.5-3 kilo verip 1.5-2 kilo yağ yakmak.

Konuyu açmamda ki amaç ise motivasyon. Sağlıcakla kalın.Her 1 ayda bir resim ekliyeceğim.

Yaklaşık 64-65 kg olman gerekiyor jinekomasti olma ihtimali var fakat ben bölgesel yağlanma olduğu düşüncesindeyim eminim sıkı bir diyet ve kardiyo ile bu vücut adam olucaktır...Çalışmaya devambench_O

Yaklaşık 64-65 kg olman gerekiyor jinekomasti olma ihtimali var fakat ben bölgesel yağlanma olduğu düşüncesindeyim eminim sıkı bir diyet ve kardiyo ile bu vücut adam olucaktır...Çalışmaya devambench_O

İhtimal değil,doktora 1 hafta önce gittim.Jİnekomasti :)

Yolunda başarılar, umarım hedefine yavaş yavaş ama sağlıklı şekilde ulaşırsın...

İnşallah.

p90x hakkında cok sey gordum, cok ovmusler vsvs.

Senin bunu denemen cok ii olmus forum acısında da... Zira ilk gun fotoların su an sitede ve bu yontem ile bakalım nereye kadar gotureceksin. Bu p90x gercek mi, yoksa pazarlama balonu mu sorularının cevaplarını bu baslık altında alacagımızı umuyorum.

Simdiden kolay gele...

p90x hakkında cok sey gordum, cok ovmusler vsvs.

Senin bunu denemen cok ii olmus forum acısında da... Zira ilk gun fotoların su an sitede ve bu yontem ile bakalım nereye kadar gotureceksin. Bu p90x gercek mi, yoksa pazarlama balonu mu sorularının cevaplarını bu baslık altında alacagımızı umuyorum.

Simdiden kolay gele...

Beynimi okudunuz diyebilirim :)

Bende zaten yalan mı gerçek mi? sorusuna yanıt vermek için yapıyorum.

Normalinde salona gidiyorum fakat 3 aylığına mecburi Almanya'ya gittik.Bende bu üç ayı böyle değerlendirim dedim.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sahur;
1 çay bardağı süt içtim.
2 dilim pide yedim.(normalinde beyaz ekmek yazıyor fakat evde beyaz ekmek yoktu o saattede malum Almanyada biraz zor ekmek bulunur.)
3 tane hurma yedim.
1 tane tam yumurta yedim.
Bol bol salata yedim.

Bence sana tavsiye, ya ramazandan sonra başla spora, yada oruç tutmadan yap sporunu.Oruç tutarak zayıflamak çook sağlıksız olucaktır, ve kesinlikle az ögün yiyorum az kalori alıyorum olarak düşünme, en sağlıklısı 2.5-3 saatte bir az yiyerek zayıflamak ve devamlı su içmektir.Son olarakta 1 ögününü yazmişsin ama protein nerdeyse yok denecek kadar az proteinide arttirmak lazım.

Knec,Zaten hayat düzenim değişti.Şöyle değişti.Yatışım saat 7-8 arası.Kalkışım 6-7 arası doğal olarak pek zorlanmıyorum.Zaten diyet programım diyetisyen yazdın.Pek sorun olcağını zannetmiyorum

yatışım 7-8 derken akşam saatlerindenmi bahsediyorsun, sabahmi? Sabahsa eğer pek normal yaşantıdan bir farkı olmuyor :) oruclu saatlerde uyunuyor sadece

[YOUTUBE]hFgZZE_2WhA[/YOUTUBE]

Eğer gerçek ise..gerçekten süper birşey..videodaki değişime bakarsanız adam evinde yapıyor tüm hareketleri..

ancak videodaki yazılar yabancı olduğu için tam anlayamadım,ne kadar sürede bu değişim gerçekleşiyoridiyet olayı nasıl,..

amaa gerçekten azimle herşey yapılıyor yaahu :)

• Like
Reactions: Azi
İftar;
1 ince dilim kepek ekmeği.
Küçük kase light yoğurt
6 adet parça tavuk(yağsız,fırında yapım)
1 kase domates çorbası
2 bardak su
Bol salatalık
3 adet hurma

İlk gün antremanım :)

Kol ve arka kol,2 harekette omuz vardı.Şınavlarda göğüse etki ediyor.

Bence harika bir sistem gerçekten yoruyor fakat sonuna kadar çıkarabildim.

Bu arada yüzümü neden kapadığımı hiç bilmiyorum daha doğrusu fotoları kardeşim çekip attı bana o kapattı yüzüm bu;

Son düzenleyen: Moderatör:
şınav zaten göğüse etki eder ve ön kola ama şınav pozisyonunu değiştirerek arka kola vurabilir ellerini bitiştiripte şınav çek göğüs ve kollara daha çok yorucak hareket fazla zor değil

Almanya'da bulunuyorsun ve oruç tuturak sporunu yapmaya devam ediyorsun. Umarım istediğin vücuda kavuşursun. Bence iftar gibi sahuru da zengin bir şekilde yapmalısın :) Şu an adını hatırlayamıyorum ama bulursam buraya fotoğrafını koyarım. Bir peynir çeşidi vardı. Lor gibi ama tadı daha güzel. Sütaş light peynir gibi aynen. Hem fiyat olarak da uygundu. Yanlış olmasın ama hatırladığım kadarıyla 100 gr'ında 26 gr protein vardı ki bu çok güzel bir miktar. Markete gidip bir araştır bence. Sahurda bunu tüketmen iyi olacaktır. Kasein proteini yerine. 2 yerine de 4 yumurta ( 3 ak 1 tam ) senin adına iyi olacaktır. Başarılar dilerim.

p90x işi yalan bence başkaları o vücuta ulaşmak için senelerini veriyo adam adam 90 günde yapıyor bence yalan 90 günde yağ yakabilirsin ama o kadar hacimlenmen doğal yollarla imkansız

Zaten genel olarak p90x yağ yakımı için, o adamlarin eski hallerine bakarsan hepsi bulk dönemi geçirmiş gibi, yağlı vücut ama bir o kadarda kaslılar yani, 90 günde o değişim geçirenlerin hepsi üstüne kas eklemiyor zaten yağ yakıyor:)

Back
Yukarı