akifemre21
Üye
Yaklaşık 4 sene önce Skolyoz ameliyatı oldum. Skolyozdan kalan bir kaç eser var. (Kürek kemiği çıkıntısı, sırt kası eşitsizliği) ve ben bunları geçirmek istiyorum. Nasıl bir plan uygulamalıyım.
Bende lordoz ve skolyoz vardı önceden lordoz problemi hala var ama skolyoz geçti sayılır sadece kürek kemiklerinde sıkıntım var omurgam dümdüz tıphı skolyozu olmayanlardaki gibi. Ben mobilite ile çözdüm işi, mobilite ve kasları güçlendirerek üstesinden geldim önceden çok ciddi duruş problemlerım ve omuz güçsüzlüğüm vardı. Sana sonuna kadar mobilite öneriyorumYaklaşık 4 sene önce Skolyoz ameliyatı oldum. Skolyozdan kalan bir kaç eser var. (Kürek kemiği çıkıntısı, sırt kası eşitsizliği) ve ben bunları geçirmek istiyorum. Nasıl bir plan uygulamalıyım.
HOCAM Merhaba tam olarak mobiliteden kastınız nedir hafif skolyoz var ama ağrım çok nasıl bir egzersiz programı yapayım sizceBende lordoz ve skolyoz vardı önceden lordoz problemi hala var ama skolyoz geçti sayılır sadece kürek kemiklerinde sıkıntım var omurgam dümdüz tıphı skolyozu olmayanlardaki gibi. Ben mobilite ile çözdüm işi, mobilite ve kasları güçlendirerek üstesinden geldim önceden çok ciddi duruş problemlerım ve omuz güçsüzlüğüm vardı. Sana sonuna kadar mobilite öneriyorum
Tamamen kurtulamazsın ama önemli ölçüde düzeltebilirsinMerhaba, aylar boyunca mobility hareketini sistemli bir şekilde çalışırsam kürek kemiği kanat skapula ve sırt kası eşitsizliklerinin düzelme ihtimali var mı?
Mobiliteden kastınız nedir ve kaç dereceydi bende yeni öğrendim 15 derece imis doktor 5 litrelik suyu bile kaldırma dedi ben ağırlık antrenmanı da bırakmak istemiyorum detaylı bilgilendirebilir misiniz sadece barda asılı dur veya yüz dedi calisthenics çalışmalarıda dereceyi artırımı sizceBende lordoz ve skolyoz vardı önceden lordoz problemi hala var ama skolyoz geçti sayılır sadece kürek kemiklerinde sıkıntım var omurgam dümdüz tıphı skolyozu olmayanlardaki gibi. Ben mobilite ile çözdüm işi, mobilite ve kasları güçlendirerek üstesinden geldim önceden çok ciddi duruş problemlerım ve omuz güçsüzlüğüm vardı. Sana sonuna kadar mobilite öneriyorum
Doktor dediyse ben bir şey diyemem ama doktorların desiklerinin aksini kanıtlayan binlerce insan var örnek olarak Sercan Ulusoy adam böbrek nakli oldu ağırlık kaldramazzsın kas yapamazsın dediler ona adamın fıstık gibi fiziği var. İnternette lordoz ve skolyoza iyi gelen yüzlerce mobilite videosu var güvenilir kaynak olaları uygularsan ilerleme kaydedersin ama bu tam olarak düzelecek demek değil.[DOUBLEPOST=1589129898][/DOUBLEPOST]Mobiliteden kastınız nedir ve kaç dereceydi bende yeni öğrendim 15 derece imis doktor 5 litrelik suyu bile kaldırma dedi ben ağırlık antrenmanı da bırakmak istemiyorum detaylı bilgilendirebilir misiniz sadece barda asılı dur veya yüz dedi calisthenics çalışmalarıda dereceyi artırımı sizce
Calisthenics hakkında bir şey diyemem ama senin yerinde olsam şansımı zorlardımMobiliteden kastınız nedir ve kaç dereceydi bende yeni öğrendim 15 derece imis doktor 5 litrelik suyu bile kaldırma dedi ben ağırlık antrenmanı da bırakmak istemiyorum detaylı bilgilendirebilir misiniz sadece barda asılı dur veya yüz dedi calisthenics çalışmalarıda dereceyi artırımı sizce
Tamamen kurtulamazsın ama önemli ölçüde düzeltebilirsin