Skinny Fatmıyım Napmalıyım Moral 0 (Resimli)

Merhaba Arkadaşlar Yaşım 16 Boyum 1.79 Kilom 68 Daha Önce 6 7 Ay Kadar Spor Yaptım Ama Pek Verimli Yapamadım Beslenme Falan Düzen Vs. 7 8 Ay Kadar Ara Verdim 10 Kilo Aldım Ama Yağ Olarak Çalışmadım Hiç Göbeğim Falan Çıktı Zayıf Duruyorum Ama Yağlıyım Çalışırken Gene Böyle Değildi Ne Yapacağımı Nasıl Başlayacağımı Diyet mi Vs. Bilmiyorum Aşağıda Resimler Atıcam Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim Acil Yardıma İhtiyacım Var Salona Yazıldım Bugün Gittim Fakat Hoca İlgisiz Olduğu İçin Buraya Danıştım Nasıl Çalışacağımı Skinny Fatmıyım Ektomorfmuyum Sizce

şu fotoğraf çalışırkendi 58-59 kg dim 6 7 ay düzensiz beslenmesiz spor yapmıstım cok az dikkat etmistim

buda şuanki kendimi kastım 68 69 kg sporu bırakalı 7 8 ay oldu

bunlarda diğer resimler normal halim çok kötüyüum şuan skinny fat mı ektomorf mu bilmiyorum moralim bozuk napıcağımı bilmiyorum

VÜCUT ÖLÇÜLERİM ŞUANKİ

Kol: 31 CM
Omuz: 109 CM
Göğüs 94: CM
Kalça: 95 CM
Boyun: 30 CM
Bel: 80 CM
Bacak: 50 CM
Calf: 37 CM
El Bileği: 16 CM
Ön Kol: 27 CM

Bu vücutla mı dertleniyorsun kardeşim :) Sporunu yapıp beslenmeni dikkatli yaparsan cillop gibi olursun. 6-7 ayın verimsiz olmasının tek nedeni bence beslenme düzenin. Tabi antremanı güzel yaptıysan.

Vücudun kötü değil dertlenmene gerek yok.
Antrenman yapmaya başla. Kas kütleni arttır. Tüm vücut antrenmanlarına yönel. Bu sana yağ da yaktırır kas da kazandırır.
Hedefin şuanlık kütle olmalı. Daha sonra ise define olursun.
Beslenmeni düzenle. Full body çalış. Sitede her şey var.

Anladim suan 2 arkadasla 7 8 ay aradan sonra tekrar baslicaz cift bolge calismayi onerdiler haftada 5 gun idman 2 gun dinlenme bacak tek gibi bisey program bu sizce bize yararmi veya bu progama ayar cekmek gerekirmi

Pazartesi kol gogus

Sali sirt arka kol

Carsamba dinlenme off

Persembe omuz karin

Cuma bacak bilek

Cumartesi gogus karin

Pazar dinlenme off

Back
Yukarı