Sizden daha uzun boylu bir bayanla çıkarmıydınız

offtopic ama zyzznin yanındaki kişi , abisi Said Shavershian.

Konuyla ilgili ilginç bir anım var.Ben 1.91 boyundayım 90 kiloyum.Dikkat çeken bir fiziğim var.Geçen dönem üniversitede durakta bir arkadaşlar konuşurken yanıma bi şey geldi.Üstümde gölgesini hissettim.Yere baktım ayaklarında babet vardı :D Olamaz bu bir bayandı.Hemen doğruldum ve omuz hizalarımızı kontrol ettim.Omzu benim omuzlarımdan 5 6 cm yüksekteydi.

Normalde uzun boylu bayanların yüzü pek güzel olmaz bu sarı saçlı mavi gözlü hoş ve güzel bir bayandı.Bu soru daha önce sorulsaydı " Zaten benden uzun hatun nerde bulacam da sevgili olacam "derdim.Ta ki onu görene kadar...

Bilmiyorum belki de hoş olur eğer yanında yürümezseniz ;)

1.91 lik bay ve 1.96-97 lik bayan :) Sokakta yürürken insanlar yol verir size :D

Evet öyle ama uzun boylu ve fit oluncada bariz farkınız oluyor.

Bakın mesela zyzz epey uzun boylu, orta uzunlukta birinin yanında ne kadar güzel duruyor.

gym-zyzz.jpg

O uzun boylunun yanına, boyu 1.80 olan Ronnie' yi koy bakalım kim daha gösterişli duracak ?

Ben kasın uzun boylularda güzel durdugunu savundum.Ronnie'den daha iyi vücudu var demedim ama illa kıyaslayalım diyorssan 2 fotoyu yan yana koyup kızlara gösterelim hangisini beğenicekler ? :)

Bende daha iyi vücudu var diye iddia etmiyorum zaten, neyse uzatmayalım :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:40 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:36 ----------

Off topic yapmayalım ayrıca bu kadar saçma bir şey olamaz Ronnie'yle mi karşılaştırıyorsun.duh duh

Ronnie ile karşılaştırmıyorum zaten, örnek veriyorum sadece, karşılaştırılamaz zaten. duhduhduh

Bende daha iyi vücudu var diye iddia etmiyorum zaten, neyse uzatmayalım :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:40 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:36 ----------

Ronnie ile karşılaştırmıyorum zaten, örnek veriyorum sadece, karşılaştırılamaz zaten. duhduhduh

Hangisi gösterişli duracak diyosun karşılaştırmıyorum diyosun thums: Neyse tartışmaya dönmesin konu

Ben 1.77'yim. Cidden çok samimi söylüyorum bana 1.75'lik kız bile çok uzun görünüyor. Bayanlarda biraz daha minyon tip severim:) Zaten türk kızlarının genel ortalaması 1.65 falan olduğu için sıkıntı yok:D Ben istemem açıkçası sopa yutmuş gibi duruyorlar, hatları çok düz duruyor uzun bayanların estetik bulmuyorum.

185 üstü çoğu erkekte öyle dar omuzlar ince uzun vücut bide yani boylarının uzunluğuyla övünüyolar . 175 olupta düzgün fizikli olması daha iyi yani.

Back
Yukarı