Sizden daha uzun boylu bir bayanla çıkarmıydınız

çok abartı bir fark olmamalıdır. yani bir kaç santimlik farkların önemi yok bence. fakat resimlerdeki gibi farklar ciddi ciddi imkansız dedirtiyor :D

Buranın sporcu forumu olduğunu unutmuşum boy ortalamanız gerçekten çok yüksek ya :) . Bu kadar uzun boylu kız olmaz tabi soruyu biraz değiştirsem boyunuz kısa olsa yani 165 gibi ?

hayır pek düşünmezdim yani rol gereği kadın biraz daha sincap modunda erkekse erkek gibi koruyucu görev üstlenirken şu resimlere bakarken bile garip geldi bana :)

sincap derken ? anlıyamadım da ...

Buranın sporcu forumu olduğunu unutmuşum boy ortalamanız gerçekten çok yüksek ya :) . Bu kadar uzun boylu kız olmaz tabi soruyu biraz değiştirsem boyunuz kısa olsa yani 165 gibi ?

sincap derken ? anlıyamadım da ...

1.88 boyla yaşadıktan sonra boyumun 1.65 olduğunu hayal ettim intihar edesim geldi :D

1.80 bile olmak istemezdim uzun boylu olmayı çok seviyorum :)

şu cevaplarada hayranım:D sanırsın uzun boylu voleybolcu tenisçi hanımlar bizi bekliyorda:D birde beğenmiyoruz yahu Maria Sharapova örneğin 1.88 boyunda bir erkek 1.60 boyundada olsa onla sevgili olmak isterdi:D yani sözün kısası 1.65 boyundada olsam 1.80 boyunda sevgilim olsun isterdim sorun şu işte o beni ister mi orası kocaman bir soru işareti

Asla çıkmam zaten türk kızları çoğunlukla 170 altı oldugu için böyle bir derdimiz kalmıyor

İlginçmiş yani uzun boylu olmak sizin için neden bu kadar önemli

Uzun boylu ve fiziğiniz biraz düzgün olduğunda çevrenizdekilerden bir farkınız oluyor :) Özellikle de six pack ve göğüs kası olduğunda plajda yürürken anlıyoruz bunu :)

Ama benim için bu kadar önemli olmasının sebebi sanırım küçüklükten beri yaşıtlarımdan hep uzun olmamdı :)

Valla çıktıgım kız benden 3-5 cm kısa olmalı :D

Uzun boylu ve fiziğiniz biraz düzgün olduğunda çevrenizdekilerden bir farkınız oluyor :) Özellikle de six pack ve göğüs kası olduğunda plajda yürürken anlıyoruz bunu :)

Ama benim için bu kadar önemli olmasının sebebi sanırım küçüklükten beri yaşıtlarımdan hep uzun olmamdı :)

Bu uzun boylu olma takıntısını anlamıyorum. Uzun boylu ve sıska olmaktansa (ki uzun boylular genelde kürdan gibi kollara sahip oluyorlar) orta boylu ve kaslı olmayı tercih ederim.

Bu uzun boylu olma takıntısını anlamıyorum. Uzun boylu ve sıska olmaktansa (ki uzun boylular genelde kürdan gibi kollara sahip oluyorlar) orta boylu ve kaslı olmayı tercih ederim.

Evet öyle ama uzun boylu ve fit oluncada bariz farkınız oluyor.

Bakın mesela zyzz epey uzun boylu, orta uzunlukta birinin yanında ne kadar güzel duruyor.

gym-zyzz.jpg

Bakın mesela zyzz epey uzun boylu, orta uzunlukta birinin yanında ne kadar güzel duruyor.
offtopic: aslında aziz epey uzun boylu değil boyu 1.87 olarak belirtilmesine rağmen aslında 1.83-1-85 civarı olduğu söylenir.
yanındakinden estetik olarak onu ayıran genetik olarak baskın derecede ectomorf olmasına rağmen inşa ettiği kas kütlesi.
gösterişli omuzlar inşa edip buna genetiğinin verdiği ince beli eklenince harika bir simetri yakalamış..

gym-zyzz.jpg

offtopic ama zyzznin yanındaki kişi , abisi Said Shavershian.

Konuyla ilgili ilginç bir anım var.Ben 1.91 boyundayım 90 kiloyum.Dikkat çeken bir fiziğim var.Geçen dönem üniversitede durakta bir arkadaşlar konuşurken yanıma bi şey geldi.Üstümde gölgesini hissettim.Yere baktım ayaklarında babet vardı :D Olamaz bu bir bayandı.Hemen doğruldum ve omuz hizalarımızı kontrol ettim.Omzu benim omuzlarımdan 5 6 cm yüksekteydi.

Normalde uzun boylu bayanların yüzü pek güzel olmaz bu sarı saçlı mavi gözlü hoş ve güzel bir bayandı.Bu soru daha önce sorulsaydı " Zaten benden uzun hatun nerde bulacam da sevgili olacam "derdim.Ta ki onu görene kadar...

Bilmiyorum belki de hoş olur eğer yanında yürümezseniz ;)

Back
Yukarı