hayır pek düşünmezdim yani rol gereği kadın biraz daha sincap modunda erkekse erkek gibi koruyucu görev üstlenirken şu resimlere bakarken bile garip geldi bana![]()
Buranın sporcu forumu olduğunu unutmuşum boy ortalamanız gerçekten çok yüksek ya. Bu kadar uzun boylu kız olmaz tabi soruyu biraz değiştirsem boyunuz kısa olsa yani 165 gibi ?
sincap derken ? anlıyamadım da ...
1.88 boyla yaşadıktan sonra boyumun 1.65 olduğunu hayal ettim intihar edesim geldi
1.80 bile olmak istemezdim uzun boylu olmayı çok seviyorum![]()
İlginçmiş yani uzun boylu olmak sizin için neden bu kadar önemli
Uzun boylu ve fiziğiniz biraz düzgün olduğunda çevrenizdekilerden bir farkınız oluyorÖzellikle de six pack ve göğüs kası olduğunda plajda yürürken anlıyoruz bunu
Ama benim için bu kadar önemli olmasının sebebi sanırım küçüklükten beri yaşıtlarımdan hep uzun olmamdı![]()
Bu uzun boylu olma takıntısını anlamıyorum. Uzun boylu ve sıska olmaktansa (ki uzun boylular genelde kürdan gibi kollara sahip oluyorlar) orta boylu ve kaslı olmayı tercih ederim.
offtopic: aslında aziz epey uzun boylu değil boyu 1.87 olarak belirtilmesine rağmen aslında 1.83-1-85 civarı olduğu söylenir.Evet öyle ama uzun boylu ve fit oluncada bariz farkınız oluyor.
Bakın mesela zyzz epey uzun boylu, orta uzunlukta birinin yanında ne kadar güzel duruyor.
Evet öyle ama uzun boylu ve fit oluncada bariz farkınız oluyor.
Bakın mesela zyzz epey uzun boylu, orta uzunlukta birinin yanında ne kadar güzel duruyor.
![]()