karazipkali93
Üye
merhabalar. bir ay önce birkaç arkadaşımla beraber spor salonun kayıt yaptırdık. hoca vücut ölçülerimizi ve kilomuzu aldıktan sonra ilk 1 ay uygulayacağımız ısınma programını belirledi. (boylarımız ve kilolarımız hemen hemen aynı) ilk ölçüler alındığında ki ölçülerim ( omuz:112 cm göğüs: 96 cm bel:88 cm sağkol: 30cm solkol: 30cm kilo:76.6 kg) bir aylık program sonundaki ölçülerim( omuz:114 cm göğüs:97 cm bel: 87 cm sağkol: 32,5 cm solkol: 32.5 cm kilo:87.7 kg)
hoca gelişme var dedi ama gruptaki bazı arkadaşlarımda göğüs ve omuz ölçülerinde 5-6 cmlik bir artış var. aynı programı yapıp aynı ağırlıkları kaldırıyoruz ve kullandığımız tozda aynı. aslında ben gelişme olduğu için memnunum
fakat bende ki gelişim yeterli mi yoksa az mı? ayrıca 1 ay boyunca pazar günleri hariç hergün salona gittik. bazı yazılarda hergün çalışma yapılırsa kas kaybı olur gibi bazı yazılar okudum. doğru mu? bilgi verirseniz sevinirim
hoca gelişme var dedi ama gruptaki bazı arkadaşlarımda göğüs ve omuz ölçülerinde 5-6 cmlik bir artış var. aynı programı yapıp aynı ağırlıkları kaldırıyoruz ve kullandığımız tozda aynı. aslında ben gelişme olduğu için memnunum