Sizce yanlışmı yapıyorum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet arkadaşlar spora baslayalı 3 ay oldu haftada 6 kez gıdıyordum ama hocanın tavsiyeleriyle artık 5 gün gidiyorum 2 gün gidip 1 gün dinleniyorum neyse arkadaslar hoca program verdi ama ben bu programa ilk 1 aydan sonra uymamaya basladım hoca gogusde 3 haraket gostermıs ben 6 haraket falan yapıyorum sonra arka kola gecıyorum ondanda 4 5 haraket yapıyorum yanı calısmam gerekenden kat kat fazla calısıyorum sizce yanlısmı yapıyorum

Not: Bu arada bulk dönemindeyim

Evet arkadaşlar spora baslayalı 3 ay oldu haftada 6 kez gıdıyordum ama hocanın tavsiyeleriyle artık 5 gün gidiyorum 2 gün gidip 1 gün dinleniyorum neyse arkadaslar hoca program verdi ama ben bu programa ilk 1 aydan sonra uymamaya basladım hoca gogusde 3 haraket gostermıs ben 6 haraket falan yapıyorum sonra arka kola gecıyorum ondanda 4 5 haraket yapıyorum yanı calısmam gerekenden kat kat fazla calısıyorum sizce yanlısmı yapıyorum

Not: Bu arada bulk dönemindeyim
aferin , hocanı dinlemiceksin bari ne yapman gerek onu araştır göğüs için 2 egzersiz ideal 3 normal gerisi fazla, arka kol ve ön kol için 2 egzersiz ideal 3 fazla, bence hocanın programına devam et zaten daha 3 aydır gidiyormuşsun
ilk sene tüm vudunu calıstır, daha cok verim alırsın.
arkadaşında dediği gibi ilk yıl tüm vücut çalış, hocanın programı nasıl.

aferin , hocanı dinlemiceksin bari ne yapman gerek onu araştır göğüs için 2 egzersiz ideal 3 normal gerisi fazla, arka kol ve ön kol için 2 egzersiz ideal 3 fazla, bence hocanın programına devam et zaten daha 3 aydır gidiyormuşsun

arkadaşında dediği gibi ilk yıl tüm vücut çalış, hocanın programı nasıl.
hocanın programı 1.gün gogus arka kol 2. gün omuz bacak 3.gün sırt onkol

Biz yeni baslayanlar temel hareketleri yapmamiz yeterli. Arkadasin dedigi gibi tum vucut calistirma daha iyi sonuclar elde edebilir.
1.5 ay bolgesel 4 gundur fullbody yapiyorum ve daha iyi hissediyorum kaslarimi.

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-26)

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı