Peki önerimiz nedir? Neler yapılabilir?Biraz daha inmen gerekiyor. Zemin çok kötü olduğundan denge sıkıntısı yaşıyorsun.
Biraz daha geniş durup ayaklarını dışa çevirebilirsin. Buna ek olarak maddi durum iyiyse halter ayakkabısı iyi gelir squat'ta ekstra topuğu sayesinde.
kardesim suan yarım squat ile depp squatın arasında kalmışsındepp squat yapmanı tavsiye ederim biraz daha inmen daha iyi olur. benim sana tavsiyem ayaklarını yana dogru acmıssın biraz daha yana dogru acabilrisin o actıgından ve diger bi tavsiyede çömeldikten sonra yukarı cıkarken bacakların tamamen düz konuma gelmesin hafif kırık olsun ve tekrar in bunu denemeni tavsiye ederim yogunlugunu gelişimi ve yanmayı hissediceksin
![]()
kardesim demek istedigim şey hani diyorlarya omuz genişliginde ayagını aç diye o duruşun gayet iyi benim sana söylemek istedigim ayak parmaklarını o actıgından biraz daha dışarı döndürmen zaten onu döndürdügün zaman dizlerinde otomatik olarak dışa dönmüş olucakÖncelikle teşekkürler . Peki ayak açıklığını mı arttırayım yoksa dizlerinin daha fazla mi yana açayım?
kardesim demek istedigim şey hani diyorlarya omuz genişliginde ayagını aç diye o duruşun gayet iyi benim sana söylemek istedigim ayak parmaklarını o actıgından biraz daha dışarı döndürmen zaten onu döndürdügün zaman dizlerinde otomatik olarak dışa dönmüş olucakistersen suan bi dene evde air squat yaparak
ne demek kardesim sadece bilgi alısverisi yapıyoruz umarım işe yarar herkes herkese yardım etmeli bugun ben sana yarın sen baskasınaTeşekkür ederim hocam muhakkak uygulayacağım.
ne demek kardesim sadece bilgi alısverisi yapıyoruz umarım işe yarar herkes herkese yardım etmeli bugun ben sana yarın sen baskasınamerak ettigim birşey var videodaki squat formunda o mesafeyi yeterli ve dogru buldugunda dolayımı inmiyorsun yoksa o mesafeden daha cok çömelemiyormusun ?
anladım kardesim gecmis olsun mobilite icin gerekli olan ısınma soguma hareketlerini yap tam çömelmeyi ögrenene kadar sana goblet squat yada landmine squatı öneririm böylece tam çömelme işini yaparsın ve sonra back squatta agırlıgı düsürerek baslarsın sonra arttırırsın koly gelsinYeterli bulduğundan değil çömelemiyorum denge problemi ve mobilite eksikliği sanırım . Bir de öne doğru düşme korkusu var . Arkaya daha önce düşüm sorun olmadı ama önde düşersem kötü sonuç olabilir .