sizce programim fazlami?

oncelikle herkese selamlar burada body programimi paylasmak istiyorum cunku bulundugum salonda hoca yok sadece oraya bakan bir gorevli var salon belediyeye ait yani ozel bir salon degil o yuzden hoca yok herkes kendi kendine calisiyor programim hakkinda yardimci olursaniz cok sevinirim
boyum 1.70 kilom 65 salona baslamadan once bu forumda okuduklarimla protein agirlikli yapmis oldugum dietle + kardio ile 79 kilodan 65 e dustum programima gelicek olursak soyle

pazartesi=gogus + biceps
carsamba=omuz + triceps
cuma = sirt-kanat + bacak

Eklentiler

• gogus.jpg
    gogus.jpg
    69,6 KB · Görüntüleme: 463
  • biceps.jpg
    biceps.jpg
    69,5 KB · Görüntüleme: 432
  • omuz.jpg
    omuz.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 419
  • triceps.jpg
    triceps.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 398
  • sirt kanat.jpg
    sirt kanat.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 412
  • bacak.jpg
    bacak.jpg
    62,7 KB · Görüntüleme: 421
devam et bence bicepsden ve tricepslerdekı tekrar sayısını 9 düşür ayrıca büyük kastakı tekrar sayılarını gogus omuz ve bacak sırt takı tekrar sayılaraını 12 e düşür ama daha yenı vg ye basladıysan proğramın yanlıs ve sana biraz ağır gelebilir

devam et bence bicepsden ve tricepslerdekı tekrar sayısını 9 düşür ayrıca büyük kastakı tekrar sayılarını gogus omuz ve bacak sırt takı tekrar sayılaraını 12 e düşür ama daha yenı vg ye basladıysan proğramın yanlıs ve sana biraz ağır gelebilir
cevabin icin saol vg ye yeni baslamadim daha onceleri yilda 3-4 ay gidip ara verdigim oldu simdi baslayali 1 ay oluyor program bana agir gelmiyor sadece fazla hareketmi var acaba diye dusunuyordum. Tekrarlari dusur derken ornegin
on koldaki db unilateral preacher curl 15-15 yerine 9-9 mu demek istediniz acaba?

bicepsten son 2 hareketi çıkar ve oraya hammer curl ekle 3*10. tricepste sıra yanlış. önce reverse grip pushdown yap 3*10, ardından kickback yap 3*12. bacaktan da bence son iki hareketi çıkarıp standing calf raise'i ekle 3*12.

z bar yerine düz bar la yapsan daha iyi olur kanımca z bar sadece dışı etkiler ama düz barla bicepsin her tarafı calısır ama birz bileklerin ağrıya bilir;) büyük kasları 12-10-7-6 kücük kalsar 9-7-6 seklıende kasteddım agırlık artırarak priamti seklınde

bicepsten son 2 hareketi çıkar ve oraya hammer curl ekle 3*10. tricepste sıra yanlış. önce reverse grip pushdown yap 3*10, ardından kickback yap 3*12. bacaktan da bence son iki hareketi çıkarıp standing calf raise'i ekle 3*12.
saol arkadasim uyarilarini dikkate alicam degisiklikleri yapicam tekrar tesekkur ederimthums:

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:27 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:25 ----------

z bar yerine düz bar la yapsan daha iyi olur kanımca z bar sadece dışı etkiler ama düz barla bicepsin her tarafı calısır ama birz bileklerin ağrıya bilir;) büyük kasları 12-10-7-6 kücük kalsar 9-7-6 seklıende kasteddım agırlık artırarak priamti seklınde
bir hafta z bar bir hafta duz bar ile yapicam tekrarlar icin saol aydinlatici oldu kafama takilan sorular cavaplanmis oldu tesekkur ederim

biceps için 4 hareket fazla. 3 tane yeter. 4 3 3 veya 4 3 2.

bana 4 3 2 yetiyor artıyor bile haftada 1. kürsüz 45 i geçtim. millet kola gereksiz fazla yükleniyor ve gelişemiyor.

göğüse dips yapabiliyorsan ekle derim 1-2 set. fazla gelirse peckdecki çıkarıp koy.

sırtta barfiks olmalı mutlaka.

iyi çalışmalar.

biceps için 4 hareket fazla. 3 tane yeter. 4 3 3 veya 4 3 2.

bana 4 3 2 yetiyor artıyor bile haftada 1. kürsüz 45 i geçtim. millet kola gereksiz fazla yükleniyor ve gelişemiyor.

göğüse dips yapabiliyorsan ekle derim 1-2 set. fazla gelirse peckdecki çıkarıp koy.

sırtta barfiks olmalı mutlaka.

iyi çalışmalar.
dostum yorumlarin icin saol dips aklimdaydi zaten onu mutlaka ekliycem sirtta barfiks var pull-up diye geciyor yalniz bicepsteki tekrarlar 4 3 3 - 4 3 2 gibi az degilmi

dostum yorumlarin icin saol dips aklimdaydi zaten onu mutlaka ekliycem sirtta barfiks var pull-up diye geciyor yalniz bicepsteki tekrarlar 4 3 3 - 4 3 2 gibi az degilmi

4 3 3 ve ya 4 3 2 den kasıt set sayısıdır. mesela 4 set barbell curl 3 set hammer curl 2 set high pulley curl gibi.

Back
Yukarı