sizce problem ne ?(proğram beslenme içerde)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan perer
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

perer

Üye
arkadaşlar merhaba boy 186 kilo 75 yaklaşık 5 aydır vg yapıyorum ilk 1.5 ayında yeni başlayanların proğramını yaptım daha sonra hocam proğram çıkarttı ben 3.5 aydır o proğramdayım fakat gelişim göremiyorum ölçülerim sabit,önce beslenmemden bahsediym;her sabah çeyrek ekmek arası beyaz peynir domates salatalık gibi bir kahvaltı yapyorum,öğlen 12 de öğlen yemeği yiyorum(pilav tavuk muhakkak oluyor üniversite yemekhane yemekleri) eve gelince 1 tabak pilav yanında bazen yoğurt bazen lor yiyip spora gidiyorum akşam eve gelince de yemek yiyorum fakat makarna pilav yemiyorum akşam başka ne yemek varsa onlardan yiyorum ve 5 aydır kilom 75 76 arası gidiyor geliyor bir artış yok,güçsel anlamda geliştim kaldırdığım ağırlıklar arttı fakat görünüş açısından bir gelişim yok aşağıda proğramı yazıcam kendinizce yorumlayıp eksiklerimi bildirirseniz sevinirim

1.gün(göğüs biceps)

göğüs
bench press 3x12
dumbell fly 3x12
dumbell bench press(45 derece sehpa) 3x12
pullover 3x12

biceps
arm curl machine
barbell curl 3x12
dumbell curl 3x12

----------------------------------------------

2.gün(omuz kanat sırt triceps)

omuz
shoulder press 3x12
side lateral raises 3x12
barbell front raise 3x12
standing dumbbell press 3x12

kanat sırt
pulldown 3x12
low rowing machine 3x12

triceps
triceps pushdown 3x12
lying barbell triceps extension 3x12
dumbell triceps 3x12

proğram bu şekilde bir gün birini diğer gün öbürünü yapıyorum karın ve bacak çalışmasını kafama göre yapıyorum kendin yap dedi hoca,eğer proğramımın eksikleri varsa sizden yardım bekliyorum ve hem kilo aldırıcak hemde biraz daha kaslanmamı sağlayacak bir ürün varsa o konudada yardım bekliyorum teşekkürler :)

Öncelikle beslenmeniz yetersiz. Forumda birkaç örnek beslenme programı var onları uygulayabilir, yada forumdaki bilgilerden yararlanarak kendinize iyi bir beslenme programı çıkarıp ona uyabilirsiniz.. Onun dışında programında da ufak tefek yanlışlıklar var gibi geldi bana özellikle Biceps te. Ancak bu konu hakkında bir yorum yapmayacağım hocalarımız doğrusunu söyleyecektir sana. :)

çok daha donanımlı büyüklerimden yardım bekliyorum bu arada yaşım 18 hani belki faydası olur,kilo almama ve kaslarımın gelişimini hızlandırmaya yarayacak bir takviye gerekir mi sizce ? gnc de karbonhidratlı protein tozu varmış sanırım fayadsı olur mu ?

Biceps ve tricepsin yerini değiştirebilirsin.Bunun dışında beslenme konusunda kesinlikle katılıyorum.Bir diğer önerim ise 3. antrenman gününü eklemen ve bacakla mideni aksatmaman olabilir.

Back
Yukarı