Serdar yıldırım
Üye
merhaba arkadaşlar ben foruma yeni katıldım
yaşım 15 boyum 1.85 kilom 95
fitnesse başlıyalı 1 hafta oldu hocamın bana verdiği program bu
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
machine shoulder press 2x15 20kg de sanırım
------------------------------------------------------------------
biceps curl machine 2x15 20 kg
----------------------------------------------------
leg extension 2x15 20 kg
triceps press (makinede) 2x15 20 kg
lat pulldown (barla değil bi makina var onla)
-------------------------------------------------------------
bi alet daha var adını hatırlamıyorum onda kolları yan yukarı açıyorduk baya zorluyordu beni o 10 kg 2x15 (bazen setleri 3 e çıkarıp tekrarı azaltıyorum)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
20 dk bisiklet
----------------------------------------
20 dk koşu bandında yürüyüş
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mevde günlük en fazla 1200 kalori alıyorum
yediklerim;
kahvaltı:
1-2 yumurta, 1 salatalık,1 domates, 5 zeytin, 2 kibrit kutusu büyüklüğünde yağsız beyaz peynir,
öğle yemeği saat 12 de okulda oldugum için:
1 tavuk döner lavaşıyla birlikte enfazla 100-200 gram bişey
akşam yemeği saat 4:30 da :
100-200g tavuk göğsü yağsız derisiz
antremandan sonra: muz, belki biraz çerez veya meyve (nar,elma)
buna rağmen 1 haftadır sadece 1 kilo verdim başladığımda 96.9 dum şimdi 95.9 um kaslarımdaki gelişimi hafiften fark ettim zaten ama kilo veremyiorum mart ortalarına kadar zayıflamak istiyorum kilolu arkadaşlar bilir o göbekten bi surat oluşması durumunu
sizce programım ve beslenmem ne durumda ve etkiyi nezaman farkederim
yaşım 15 boyum 1.85 kilom 95
fitnesse başlıyalı 1 hafta oldu hocamın bana verdiği program bu
machine shoulder press 2x15 20kg de sanırım
------------------------------------------------------------------
biceps curl machine 2x15 20 kg
leg extension 2x15 20 kg
triceps press (makinede) 2x15 20 kg
lat pulldown (barla değil bi makina var onla)
-------------------------------------------------------------
bi alet daha var adını hatırlamıyorum onda kolları yan yukarı açıyorduk baya zorluyordu beni o 10 kg 2x15 (bazen setleri 3 e çıkarıp tekrarı azaltıyorum)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
20 dk bisiklet
----------------------------------------
20 dk koşu bandında yürüyüş
mevde günlük en fazla 1200 kalori alıyorum
yediklerim;
kahvaltı:
1-2 yumurta, 1 salatalık,1 domates, 5 zeytin, 2 kibrit kutusu büyüklüğünde yağsız beyaz peynir,
öğle yemeği saat 12 de okulda oldugum için:
1 tavuk döner lavaşıyla birlikte enfazla 100-200 gram bişey
akşam yemeği saat 4:30 da :
100-200g tavuk göğsü yağsız derisiz
antremandan sonra: muz, belki biraz çerez veya meyve (nar,elma)
buna rağmen 1 haftadır sadece 1 kilo verdim başladığımda 96.9 dum şimdi 95.9 um kaslarımdaki gelişimi hafiften fark ettim zaten ama kilo veremyiorum mart ortalarına kadar zayıflamak istiyorum kilolu arkadaşlar bilir o göbekten bi surat oluşması durumunu

sizce programım ve beslenmem ne durumda ve etkiyi nezaman farkederim