Benim gittiğim salona bir eleman geliyor yağ oranı harika, elemanın vücudu parça parça ve yaşı seninle aynı. Hacim kazanmak istiyor ama bu yolda o parçaladığı kasları kaybedeceğini biliyor. Söylemek istediğim buydu.Kasları parçalamış isen derken neyi kastetmiştiniz?
gh max yerinePump istiyor isen --> BSN NO-Xplode ile Universal GH Max kullanacaksın![]()
Testesteron seviyeni arttırmaya yardımcı olabilir ama aynı etkinin olması bence söz konusu değil. O ürünü kullanmadığım için bendeki etkisini bilmiyorum. GH Max kullanıyorum ve tavsiye ederim.gh max yerine
Universal Nutrition Natural Sterol Complex kullansam aynı etki olurmu
çok teşekkürler alışveriş yaptığım sitelerde yok gh o yüzden gelmesini bekleyeceğim o zaman iyi çalışmalar...Testesteron seviyeni arttırmaya yardımcı olabilir ama aynı etkinin olması bence söz konusu değil. O ürünü kullanmadığım için bendeki etkisini bilmiyorum. GH Max kullanıyorum ve tavsiye ederim.
Bende zar zor buldum. N11'den ulaşabilirsin. Fiyatı da uygun.çok teşekkürler alışveriş yaptığım sitelerde yok gh o yüzden gelmesini bekleyeceğim o zaman iyi çalışmalar...