Sizce nasıl arkadaşlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
20190103_132126.jpg

Başliyali 3 ay oldu arkadaşlar
Soldaki yag oranim yuzde 11
Sagdaki ise yuzde 18
Simdi sorum şu yag oranimi 11e kadar düşürdüm ama hala göbek gitmedi tam olarak dusunceleriniz nelerdir ?

sürekli soruyorsun. iyi değil işte şişkinlik var yağ var %18 değilsin hele %11 hiç değilsin. sende yağ var. şişkinlik var. senin yapman gereken bir diyete girmek. bu arada anladığım kadarıyla sadece kardiyo var. sadece kardiyo yapma.

sürekli soruyorsun. iyi değil işte şişkinlik var yağ var %18 değilsin hele %11 hiç değilsin. sende yağ var. şişkinlik var. senin yapman gereken bir
diyete girmek. bu arada anladığım kadarıyla sadece kardiyo var. sadece kardiyo yapma.

Tam tersi kardiyo daha hafif yapiyorum daha cok agirliga yukleniyorum ama cok tuhaf o zaman gittiğim salonun tartisinda bi bozukluk var baslamadan once yüzde 18tim su an 11 cikiyorum bende anlamadim doğrusu benim yag oranim kac neyse bu hafta diyetisyene gidicem orda belli olucak hersey :)

Eklentiler

• Screenshot_20190106-004123_Samsung Notes.jpg
    Screenshot_20190106-004123_Samsung Notes.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 394
Tam tersi kardiyo daha hafif yapiyorum daha cok agirliga yukleniyorum ama cok tuhaf o zaman gittiğim salonun tartisinda bi bozukluk var baslamadan once yüzde 18tim su an 11 cikiyorum bende anlamadim doğrusu benim yag oranim kac neyse bu hafta diyetisyene gidicem orda belli olucak hersey :)
Bu cihazlar vücut ölçümünü yüksek doğrulukta ölçmüyor. Eğer cihaz ileri segment ise ve ölçüm koşullarının hepsi sağlanmışsa o zaman ölçüm için güvenilir diyebiliriz. Ama bir dual enerji x-ışını absorpsiyometri, manyetik rezonans görüntüleme, bilgisayarlı aksiyel tomografi gibi yüksek güveniliklikle vücut ölçümü bekleyemeyiz. Bu yüzden aynadaki görüntünüzü ve mezura ölçümlerinizi vücut analiz cihazı ölçümleriyle birleştirmenizi öneririm. Yağ oranı için ise, %11 olması zor diyebiliriz. Ancak yağ oranınızın azaldığı belli oluyor. Böyle devam etmenizi dilerim :)

Bu cihazlar vücut ölçümünü yüksek doğrulukta ölçmüyor. Eğer cihaz ileri segment ise ve ölçüm koşullarının hepsi sağlanmışsa o zaman ölçüm için güvenilir diyebiliriz. Ama bir dual enerji x-ışını absorpsiyometri, manyetik rezonans görüntüleme, bilgisayarlı aksiyel tomografi gibi yüksek güveniliklikle vücut ölçümü bekleyemeyiz. Bu yüzden aynadaki görüntünüzü ve mezura ölçümlerinizi vücut analiz cihazı ölçümleriyle birleştirmenizi öneririm. Yağ oranı için ise, %11 olması zor diyebiliriz. Ancak yağ oranınızın azaldığı belli oluyor. Böyle devam etmenizi dilerim :)

Teşekkürler bilgiler icin bencede en dogru sonuç mezure ve aynada ne gördüğümüz:)

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!
(6.aydan önce foto paylaşmak kural dışıdır)
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı