Sizce nasılım ?

Arkadaşlar 1-2 haftadır çalışıyorum düzenli olarak pek karın çalışmıyorum fakat leğen kemiğinin üst kısmanda karın kaslarının yanındaki kaslar belli oluyor durum değerlendirmesi yaparmısınız birazda kamera kötü o yüzden kalitesiz bi çekim

Eklentiler

• AkF1evtNgoTNm1fMbzphJAaa_RTe7ujAEwz8ryAS8xNt.jpg
    AkF1evtNgoTNm1fMbzphJAaa_RTe7ujAEwz8ryAS8xNt.jpg
    104,6 KB · Görüntüleme: 388
Çok bir kas göremedim ama tabii ki 1-2 haftada olamaz. Sıkı çalış, sıkı beslen zaten yağsız bir vücudun var, spor geçmişin de yok vücudun hızlı bir şekilde tepki verecektir.

Spor geçmişim var Vücüt ölçülerim şöyle hatta Kol 32 Bel 85-90 arası Göğüs 125 civarıydı sanırsam ama kalite kötü o yüzden belli değil dışardan epey bi hacimli gözüküyorum aslında

zannedersem orta hallice bi şınav geçmişin var. bench yüklenirsen ve özellikle squat deadlift row ve curl yaparsan beslenmeye de dikkat edersen 5-6 ay sona belirgin hatlar görülmeye başlar. yaz olması nedeniyle squat ve deadlifti abartma enerjini bitiriverirler.

30x3 yapma dostum 3x10 yap yoluna bak.neyin kafası bu.millet aylarca boşuna mı acı çekiyor sanıyorsun.hemen olmaz yani.azimli iradeli sabırlı ol zamanla emeğinin karşılığını alırsın zaten.

Yok ya bi gün denemiştim limit zorlamak için sınırlarımı keşfetmek için normalde programımda o kadar fazla değil[DOUBLEPOST=1438291796][/DOUBLEPOST]Sizce ölçülerim nasıl kol bel göğüs felan ideal mı yoksa az mı?

Son düzenleme:
dostum ben seni neye göre karşılaştırayım şimdi.spora yeni başlamışsın zaten yorum yapılacak birşey yok ki.en az 3 ay dolsun before after fotoğrafı atarsın öyle yorum yapabilirim ama şimdi yorum yapabileceğim bir durum yok henüz.

vücut fena kardeşim sen bir iki ay daha dişini sık yarışmalara git ortalığın tozunu attırabilirsin, kullandığın ürünler neler bu hacmi nasıl yakaladın ?

Back
Yukarı