Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar 6 Aydır Spor Yapıyorum Yaş 16 Kilo 58.5 Boy 1.75 Gainer Kullandım Pek İşe Yaramadı Hacim Yapmak Ve Antreman Esnasında Güçlü Olmak İçin Kreatin İşe Yararmı Sizce Kullanmalımıyım
aynı ürünmü ve alacagım ürün universal 200 ml su ile karıstıroysun 5 gr günlük veriyor 60 servisi var bence 1 haftada etki beklememek lazım ürün bitmesine yakın veya bittikten sonra tekilerine göstremye baslar
Benimki mvp supplement aldığım yer cok tavsiye etti bu markayi 2 hafta yükleme deniliyor zaten bekleyip göreceğiz ama bence supplement icin cok genc ve isin basindasin tabiki senin tercihin
Hazır önümüz sonbahar-kış iken, bu tür takviye ürünlere vereceğiniz para ile; bulgur alıp yeseniz daha iyi olur diye düşünüyorum.
Ne de olsa kilo aldırıcı ürünler çok ucuz değiller ve porsiyon sayıları çok az. 100-200 liraya ne kadar bulgur alınır bir düşünün?
Ve biraz sabırlı olun. Nitelikli kilo almak, tıpkı kaslanmak gibi zaman ister. Kısa sürede alınan kilolar çöp kilolardır unutmayın.
Herkesin metabolizması ve vücut tipi birbirinden farklıdır. Kimi az yer kilo alır kimisi yese de alamaz. Bence supplement kullanmak için acele etmeyin. Küçük hedefler belirleyin örneğin ayda yarım kilo almak gibi...