Sizce Hangisi?

Arkadaşlar sizce sokak dövüşlerinde hem eni hem boyu olup 14 yaşında olan birisi mi avantajlıdır yoksa diğerine göre oldukça zayıf fakat bir kaç yaş büyük olan mı.kısacası sokak dövüşlerinde fizik mi önemli yaş mı? ?(bu tip sorularla sizleri sıktığım için özür dilerim ama çok merak ediyorum)

öncelikle yaşın getirdiği bir güç vardır bunu kimse inkar edemez.Birazda bu iş tecrübeye ve soğukkanlılığa kalıyor.Ve tabiki şansa..Sanırım kavgayı edecek sensin forum yaşındanda belli olacağı üzere:).Sana tavsiyem hiç bulaşma kavga falan.Ama kavga kaçınılmaz ise kendine güven, soğukkanlı davran ve ez onu evlat :)

yaş ve fizikten çok zayıf noktaları bilen ve ilk yumruğu atan alır. ( yerine göre kafa :P )

Hangisi teknik biliyorsa o avantajlıdır. Bu işin yaşla alakası yok. Sonuçta bazı insanlar doğuştan güçlüdür. İsterse senden 5 yaş büyük olsun seni bir yumrukla yere serebilir. Kütle de önemli fakat ne kadarını kullanabiliyor orası da var. En başta dediğim gibi teknik her şeydir.

Ayrıca merak ediyorum. Bu ne işine yarayacak ? Ben kendimce bir açıklama yaptım, sen de beni kırmayıp açıklarsan sevinirim :)

Sakin olmassan kaybedersın. Teknık cok onemlıdır tek bir yumrugun adamı olume bıle goturebılır. Ne olursa olsun alttan al bır olay olursa ama ılla edıcek duruma gelırsen sogukkanlı sekılde et. Eğer adrenalın patlaması yaşarsan onune bakmadan vurursan sen karınca karsında kı aslan'a döner. Kavgada kendını kontrol etmelısın. Yaş konusuna gelınce bence fızık onemlı bu konuda yaş degıl. Ama iş fizikte bıtmıyor, bak Bruce Lee 'ye 170 boyu var ve zayıf ama neler yaptıgını bılıyorsun üstadın :)

Hangisi teknik biliyorsa o avantajlıdır. Bu işin yaşla alakası yok. Sonuçta bazı insanlar doğuştan güçlüdür. İsterse senden 5 yaş büyük olsun seni bir yumrukla yere serebilir. Kütle de önemli fakat ne kadarını kullanabiliyor orası da var. En başta dediğim gibi teknik her şeydir.

Ayrıca merak ediyorum. Bu ne işine yarayacak ? Ben kendimce bir açıklama yaptım, sen de beni kırmayıp açıklarsan sevinirim :)
boyum 180 kilo 85 yaş 14
arkadaşlar bulunduğmuz çağda ne kadar ahlaksız ve kendini durduk yere birilerine kanıtlamaya çalışan egoist olduğnu bilyosunuz.örneğin 2 hafta önce akşam yolda yürürken oğlanın biri yanımda kızlar var diye laf attı.bende dövüşmeyi hiç sevmem fakat bazen damarınıza basylr.hele de fiziğniz varken dövüşmüyosanız... amacım onu bunu ezmek değil.kendime güvenmemi sağlamak.savunmak.bu konuyu açmamdaki tek amaç buydu.ve sizlere teşekkür ederim

Son düzenleme:
bu işler belli olmaztabi ergen ve deneyimi olan 1-0 önde başlar
bence kavga en son çare olmalı

Back
Yukarı