hepar34
Üye
merhabalar ben 17.09.2013 de salona yazıldım yazılmadan önce yazın 2 ay evde şınav mekik 3kg dambıllarla sıkı çalıştım. ben başladığımda
omuz - 96
göğüs - 77
bel - 65
baldır - 37
kol - 26
kilo - 48,750 idi prodramımda ısınmaydı yanı karına çekiş göğüse çekiş göğüs press vs vs. 4x8 4x 15 şeklindeydi
ayın 11 inde yeni prgram yazdı hoca ve ölçtü ölçülerim
omuz- 98
Göğüs - 78
Bel - 68
Baldır - 41
Kol - 26.5
kilo - 49.400-50 kg arasında gidip geliyor
şuan böyle olçülerim bu ay içinde hiç supplement kullanmadım 1 ayımı tamamladım nerdeyse 5 gün kaldı artık hoca
Pazartesi - Göğüs Sırt Bacak
Salı - Bilek Önkol , Arka Kol , Omuz
Çarşamba - Boş
Perşembe - Göğüs Sırt Bacak
Cuma - Bilek Önkol , Arka Kol , Omuz
genelde 10-8-6-6 şeklinde oluyor.
şimdi asıl sorum bu ben supplement alıcam bugun şipariş edicem supplementler.com dan
aklımda bir soru var ben gainer mi almalıyım protein tozumu başka birşeymi hocam bana gainer dedi aklımda şu gainer var
Hardline Progainer 5000 Gr | Supplementler.com
protein tozunu secmedim daha 1 ini alabilirim sadece bana ne önerirsiniz gainer mi protein tozumu başka birşeymi birde hangi marka şimdiden sağolun
omuz - 96
göğüs - 77
bel - 65
baldır - 37
kol - 26
kilo - 48,750 idi prodramımda ısınmaydı yanı karına çekiş göğüse çekiş göğüs press vs vs. 4x8 4x 15 şeklindeydi
ayın 11 inde yeni prgram yazdı hoca ve ölçtü ölçülerim
omuz- 98
Göğüs - 78
Bel - 68
Baldır - 41
Kol - 26.5
kilo - 49.400-50 kg arasında gidip geliyor
şuan böyle olçülerim bu ay içinde hiç supplement kullanmadım 1 ayımı tamamladım nerdeyse 5 gün kaldı artık hoca
Pazartesi - Göğüs Sırt Bacak
Salı - Bilek Önkol , Arka Kol , Omuz
Çarşamba - Boş
Perşembe - Göğüs Sırt Bacak
Cuma - Bilek Önkol , Arka Kol , Omuz
genelde 10-8-6-6 şeklinde oluyor.
şimdi asıl sorum bu ben supplement alıcam bugun şipariş edicem supplementler.com dan
aklımda bir soru var ben gainer mi almalıyım protein tozumu başka birşeymi hocam bana gainer dedi aklımda şu gainer var
Hardline Progainer 5000 Gr | Supplementler.com
protein tozunu secmedim daha 1 ini alabilirim sadece bana ne önerirsiniz gainer mi protein tozumu başka birşeymi birde hangi marka şimdiden sağolun