sizce hangi spor önce?_?

önce body mi kick boks mu?

• Total voters
    21
arkadaşlar ben kararsızlığımdan dolayı bu konuyu açıyorum umarım yardımcı olurusnuz..

-sizce ben bu sene body mi yapayım daha seneyede kick boks mu yapayım?=önce vücut yerine otursun kilo alayım sonra kick boks öğrenirim..

2seçenek:

-bu sene kick boks mu yapayım(body de 2.ayımdayım bua rada)seneye body mi yapayım?=önce vücut açılsın sonra body ile toparlanır

bunların arasında kaldım ..
1.75 boy
58-60 kg..
17 yaş..
okuyorum ..hyper_hyper_

önce body. bu kiloyla kick boksta başarılı olamazsın.önce body yap güçlen ve kilo al sonra kick boksa başlarsın.hatta görceksin kick boksa başladığında body i bırakamıcaksın zaten aynı anda götürceksin ikisni

aynen furkan ama ben sanırım güreş e karar verdim bakalım çarşamba bilgi alıcam ona gböre hangii bana uyuyorsa k.boks yada boks tan ona gidicem şu anlık uyan güreş..

evet güreşe başlarsan sanırım ilerde geçmişe bakınca çok mutlu olursun o zayıf halime bir de şimdiki halime bak dersin eminim ;)

ben de önce body diyorum hem fit olursun hemde güç kazanıp hacim yapıp dinç olursun ve kick boxta vurdun mu oturtturursun :D başarılı olursun (bence)

saygılar...

valla 17 yaş kickboks a başlamak için geç.. kickboks epey zor bir spor çünkü güçlük olmanın yanında esnek ve hızlı olman da gerek.. body e devam etmek daha iyi..

önce wushu :))

Back
Yukarı