sizce hangi program?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan valaroma
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese iyi forumlar. Baslayali yaklasik 2 hafta oldu ve bir sorum var. Iki program arasinda kararsiz kaldim.
pazartesi göğüs-biceps
Salı sırt-triceps
Çarşamba off day
Perşembe omuz-bacak
Cuma göğüs-biceps
Ikinci program ise
Pazartesi göğüs biceps
Çarşamba omuz triceps
Cuma sırt bacak
Bazi kisiler bir kas grubunu haftada 1 kez calismak yeterli derken bazilari göğüs haftada 2 kez calisilmali diyor. Yardimlarinizi bekliyorum

Başlaylı 2hafta oldu demişsin bana göre 2.programı uygulaman mantıklı . Ben her bölgeyi haftada 1 gün çalıştırıyorum ve yetiyor . Zaten Göğüs çalışırken arka kol ve ön omuz , sırt çalışrken ön kol vs. gibi pasif olarak kaslarda çalışıyor. bu yüzden sen her bölgeyi haftada 1 kere düzgün çalıştırırsan sana yeter .

Başlaylı 2hafta oldu demişsin bana göre 2.programı uygulaman mantıklı . Ben her bölgeyi haftada 1 gün çalıştırıyorum ve yetiyor . Zaten Göğüs çalışırken arka kol ve ön omuz , sırt çalışrken ön kol vs. gibi pasif olarak kaslarda çalışıyor. bu yüzden sen her bölgeyi haftada 1 kere düzgün çalıştırırsan sana yeter .
Cevap için tesekkurler oncelikle. Göğüs bölgesine daha çok önem vermek istiyorum. Aynı gün göğüs ve biceps calisinca göğüs antrenmanı çok yorucu oluyor ve bicepsten istedigim verimi alamiyorum. Sizce nasil bir yol izlemeliyim ? Önem vermek istiyorum demistim haftada 2 gün göğüs calissam olur mu, sonucta kas agrisi en fazla 72 saat suruyor

Back
Yukarı