sizce gelişme nasıl ay ay ölçü ?

tunerboy

Yeni Üye
spora başladığım ilk gün ölçüleri:
omuz:107
göğüs:93
kol:29
bel:79
KİLO:57

2 AY ÇALIŞMADAN SONRA :

omuz:112
göğüs:98
kol:30
bel:81
KİLO:60

4. AY ÇALIŞMADAN SONRA:

omuz:112
göğüs 100
kol:31
bel:80
KİLO: 61

NOT: WHEY PROTEİN TOZU KULLANIYORUM...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:01 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:59 ----------

4. Ay sonu kilo 62 özür dilerim yanlişlik olmuş !!!!

Beslenmene dikkat etmeni ve biceps-triceps e ağırlık vermeni öneriyorum. ben 14 yaşındayım. salona filan gitmedim kollar 32.5 :) sabırlı ol ve güzel beslen

Enazından Gelişiyorsun ;) Gelişim Durduğu Zaman Kafana Tak ;) Adonis Salona Gitmedm Kolum Şu Kadar Diyorsun Her Tarafından Yağ Fışkırıpta 45cm Kolu Olanlar Var Kolunun Kalın OLması Onun Kas Olduğu Anlamına Gelmez Heves Kırma

Enazından Gelişiyorsun ;) Gelişim Durduğu Zaman Kafana Tak ;) Adonis Salona Gitmedm Kolum Şu Kadar Diyorsun Her Tarafından Yağ Fışkırıpta 45cm Kolu Olanlar Var Kolunun Kalın OLması Onun Kas Olduğu Anlamına Gelmez Heves Kırma

heves kırmıyorum ama zaten sen benim fotolara zayıfsın kilo al demişsin boyum 176 kilom 62 hiç yağlı birisi değilim :) ama tmm bir daha demem millete. kardeşim gelişmen fena değil güzel beslen amacına ulaşırsın :)

yaşım 17 boyum 1.79 kilom şu anda 63 yaşım ilerledik.e hacim gelişirmi acaba ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:35 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:32 ----------

pulbiber sana katılıyorum yağ olduktan sonra kol 60 olsada bir önemi yok ama bende yağ yok denecek kadar az koluma zaten bakınca hat hat arka önko cıkıyo ama 31 cm hoca başka bi program verdi bakalım :D

zayıfsın 70 kgya kadar yolun var kolunun ince olması normal.
Göğüste iyi gelişme var belin 6kg almana rağmen kalınlaşmamsı(1cm normal) güzel :)

• Like
Reactions: mJw
Gelişmişsin bu açık ama 4 aya göre daha iyi olurdu belki ama çalışma sıklığı verilen önem ne için çalıştığın önemli devam et biceps için uğraşabilirsin biraz daha.Birde kilon az baya :)

• Like
Reactions: mJw
sımple whey protein tozu kullanıyorum ama sadece antremandan sonra sizce normalmi bide yatarken alıyorum antreman yaptığım günler !!!

Back
Yukarı