Sizce gelişme durur mu

ben sabahları on buçuk ile on bir buçuk arası body yapıyorum.akşamları da 1,5-2 saat basketbol oynuyorum sizce basketbol oynadığım için body de gelişme durur mu

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:06 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:04 ----------

ayrıca kilom 66,5 başlayalı 3 ay oldu boy 1,78 yaş 15(yeni girdim)

Kilo almak istiyorsan kesinlikle negatif etkisi olur. Çünkü bende kilo alma amacıyla fitness yapıyorum ayrıca basketbol oynuyorum fakat istediğim gibi kilo alamıyorum. Ama çok çok ciddi şekilde beslenmene dikkat edersen kardiyo yerini mükemmel şekilde doldurur basketbol. yani yeme işini halledebilirsen basketbol durdurmayı geçtim pastanın üstündeki çilek olur :)

Bende nefes alıp veriyorum nefes alıp verdiğim için gelişme dururmu ? ...

durmaz işine bak sen beslenmeni düzgün tut uykunu düzgün tut git basketini de oyna

bodybulder kardeşım sıkı bir diyet ile akşamları 1- 1.30 saat basketbol oynuyorum ve evime gidip 30 dk de kondisyon çalışıyorum basketbolun yararı gerçekten mükemmel . 1 ayda 5-6 cıvarında kiloda verdim.. ama hiçbirisi düz koşu kadar etkili değildir.

gelişim illaki etkienir
ama nekadar etkileceği sana bağlı
mesala çok yorulursan kaslar dinlenemez
ama illaki geri gidersin diye bişey yok belki hız azalır ama buda sana bağlı
çalışma programına beslenmene dienlenmene bağlı

beslenmem şöyle sabah 4 yumurta süt biraz domates biraz salatalık antremandan sonra sütlü büskivü 3 te yemek akşam et ürünü

Back
Yukarı