Sizce En Yakışıklı Ünlü yabancı Erkek

Sizce En Yakışıklı Yabancı Erkek

• Total voters
    259
jennifer lopez'in ain't it funny klibini izlerken şu dikkatimi çekti..hernekadar sağlıklı bir erkek olarak gözüm jennifer'a kaysada niyahetinde güzel vücut yapmış delikanlı ortaya çıkınca onuda izlemekten alıkoyamadım kendimi..hem gıbta ile kimi zaman kıskanarak yaptığı vücuda ve Allah vergisi karizmaya bakma ihtiyacı duyuyor insan.. ve bu inan çok normal..

bscap000ba7.jpg

Adam yakışıklılığıyla, fiziğiyle farkını ortaya koymuş.

jennifer lopez'in ain't it funny klibini izlerken şu dikkatimi çekti..hernekadar sağlıklı bir erkek olarak gözüm jennifer'a kaysada niyahetinde güzel vücut yapmış delikanlı ortaya çıkınca onuda izlemekten alıkoyamadım kendimi..hem gıbta ile kimi zaman kıskanarak yaptığı vücuda ve Allah vergisi karizmaya bakma ihtiyacı duyuyor insan.. ve bu inan çok normal..

bscap000ba7.jpg

konuyu gördüm oyumu diger e attım tam geldim burada eduardo verastegui yazacakken bu mesajı gordum :D bu adam aşmış bence her konuda bitirmiş olayı.zaten cok gariptirki youtubede klibin yorumlarına bakarsanız j lo klibi olmasına karsın 10 yorumun 9 u "guy is so hot" seklinde :D.amaaaa onemli bir nokta varki kendisi ricky martin in erkek arkadası :D yani hangi kategoriye sokayım bilmiyorum...onun dısında lost taki sawyer ( josh hollaway ) var.bu 2 si dururken digerlerini sıralayama bile sokamıyorum acıkcası

Adam burada ışığı çok iyi kullanmış, saçlar ve aksesuar bu klipte on numara olmuş. Diğer fotolarında da çok iyi gözükmesine rağmen bu klipteki kadar aşmış değil...

orlando bloom,turuva filminde oynadigi rolle tamamen gozumteki degerini bitiridi,ozellikle abisinin ayagina kapandigi sahnede.

Cennetin Krallığı ile Yüzüklerin Efendisi'ni izle yeniden gözüne girer:D
Her ne kadar Yüzüklerin Efendisinde biraz efemine gözüksedekafa_

Ben iki aktörü tek geçerim. Gerrard Butler ve Ryan Reynolds. Gery'i 300, operadakı hayalet, Atılla gıbı fılmlerden hatırlarsınız. Ryan Reynolds da en son scarlet le cıkıyodu bundan otesı ohaa artık...:D

Bayan katılımcıların yoğunlukta olduğu bir forumda daha verimli olurdu galiba bu anket.

brad pitt yasinyan en seksi erkek olarak kabul ediliyor
ama bence yabancilardan hem erkek hemde yakisikli derseniz al pacino nun baba 2. filmindeki hali
turkiyedende kenan imirzalioglunu tek gecerim

İşi Vg.cilere getirirsek yine Sagi Kalev vg. dünyasının en yakışıklılarından..

p16.jpg

p13.jpg

p3.jpg

Hızlı ve öfkelifilim serisinde oynayan Vin diesel gercek adı Marc Vincent sanırım emin değilim ama adamın yapısına hasdaim yaw avatarımdaki fotograf da vin diesel e ayit

Arkadaşlar Mickey Rourke'nin eski hali çoğu aktöre on basar.keşke boks sporuyla profesyonel anlamda ilgilenmeseydide bu hale gelmeseydi.Bu arada sin city deki Marv karakterini canlandırırkende gayet karizmaydı.bence sözlükte cool sözcüğünün karşılığı kesinlike Mickey Rourke olmalı.

Doğru uyuşturucu ve alkolünde katkısı olmuştur( bir çok ünlü isminde belalisidır alkol ve uyuşturucu) ama boks yaparken dağılan surat malesef eski halini almıyor.Suratını eski haline getirmek için de bir çok defa estetik ameliyat olmuştur.bildiğim kadarıyla kendiside aktörlük kariyerini bırakarak profesyonel anlamda maçlara çıkmasının hata olduğunu dile getirmiştir. Bence sinema dünyasının kendini harcayan en yetenekli aktörüdür.

Hızlı ve öfkelifilim serisinde oynayan Vin diesel gercek adı Marc Vincent sanırım emin değilim ama adamın yapısına hasdaim yaw avatarımdaki fotograf da vin diesel e ayit

Vin diesel'i ben de severim. O kadar yakışıklı sayılmaz; ama vücudu gayet güzel. Özellikle komando dadı'da güzel görüntüleri var. Bence vin diesel'in bir diğer özelliği geniş kalçaya sahip olması. Sürekli bundan yakınır ve bunun dezavatajdan da öte bir durum olduğunu iddaa ederiz. Gerçekten öyle bir dezavantaj; ama vin diesel'in kalçası şuan çok dar. Çünkü enaz 5'er cm sağ ve sol omuzbaşından hacim almış.
Ben Vin diesel'in steroid kullandığını düşünüyorum. Nette yapmadığına dair yazılar okusam da çok iri gögüs ve omuzları var.

Lost'un Sayid'i sırf o konuşması için bile aşık olunur ama hadi neyse...
lost_sayid_dure_2.jpg

O bi katil... O bi kilise düşmanı Varg Vikernes küçüklük hallerinden...;)
590496.jpeg

Edward Norton'un American History X'teki halleri pek bi yakışıklı...
edward-norton01.jpg

Back
Yukarı