Sizce En Yakışıklı Ünlü yabancı Erkek

Sizce En Yakışıklı Yabancı Erkek

• Total voters
    259
Valla biz erkeklerin standartları çok daha yüksek, ama bunu bir psikoloji araştırmasında da okumuştum, erkeklerin seksi olmak ve kadınlar tarafından beğenilmek için kadınların gerçekte istediğinden 13 kg. daha fazla kasa sahip olmak istedikleri ortaya çıkmış.
Şöyle açıklarsam daha iyi anlaşılır.
Ben bir erkek olarak, hımm süper bir adam olmam, her kadının bana hasta olması için define olarak 94 kg olmam lazım.
Aslı isimli bir kadının düşüncesini alalım, hımmm bence erkek dediğin 1.85 boyuna 80-81 kilo olsa, birde fit olsa tadından yenmez...

İşte aradaki uçurum!!!
Edward Norton çok beğenildi American History X'teki haliyle, çatısı çok ufak bir adam, kolları olsun 40 santim o filmde, ama kadınların gözünde kaslı erkeğin karşılığı oldu :D

Kimodedim, Edward Norton'a bir lafım yok, bencede eli yüzü düzgün, akıllı görünümlü bir adam, ama ilk iki adama baktımda, kendime güvenim iyice arttı :D

ya şimdi şöyle bişey
var beğenmek ya da begenilmek
çekici olmak ya da olmamak
bu bakan ve bakılan kişiye göre değişio...
o yüzden her insan için bi şans vardır...
hepsinin bütünü olsun dersin ama kesin bi noktadan noksandır
insanın karsına çıkan insan
hiç bi zaman gercekten rüyalarındaki insan olamaz
bu adamlarda ise...
Sayid'in konuşmasına
Varg'ın seytanlıgına
Edward norton'n dayanılmazlıgına vuruldum ya
bunlarn birleşimi bi adam olmayacak
rüyalarımda yaşatcam:badgrin:
benim için yani yalnızca yakışıklı olmak diye bi kavram yok
çoğu kız içinde öyledir sanırım
o listedeki insanların çoğu ucube gibi duruo gözümde:p

Lost'un Sayid'i sırf o konuşması için bile aşık olunur ama hadi neyse...
lost_sayid_dure_2.jpg

sayid demişken, bilmem dikkatinizi çekti mi? lostun dördüncü sezonunda bu adam acayip bir göbek salmış! bence bu olay dizinin gerçekliğinede gölge düşürüyo avakado ve balık yiyerek, deli gibi ormanda bir o tarafa bir bu tarafa koşarak göbek salmak meziyet ister.

adadaki gizemden ötürü karadumandan hamile kalmadıysa eğer, bir sağlık probleminin olduğunu düşünüyorum çünkü yapımcıları çok hassas, öle göbek salmasına izin vermemeleri lazımdı elemanın.

Bence en yağuşuhlu ünlü Nejat Uygurdur.

Eklentiler

• 29_595DSC_7566.jpg
    29_595DSC_7566.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 396
Kadınlar kaslı erkek seviyor ancak herkes bunu yanlış anlıyor. Kas derken ideal yeterli düzeyde aşırı kas yapımı ise tam tersi kızlardan uzaklaştırıyor.

Misal zayıf kas olmadanda kadınlar bayılabiliyor bunun en güzel örneği johnny deep. Adam minyon ama gazetelerde hep en seksi erkek seçildi yazıyordu flimleri döndüğü dönemde.

Gerçi bu tercih meselesi ama ben genellemeyi söylüyorum.

Sonuçta yüzünüz yakışıklı ise normalde bir vücudunuz varsa, zaten yırtarsınız. Ama fazla tip yoksa kas yapmak iyi olabilir sonuçta amaç dikkat çekmek. İç güzelliğine gelince ben buna inanmıyorum iç güzellik olayı yalan iç güzelliğine bakarak ilk görüşte nasıl bir insanı beğenebilirsin ki. İç güzellik ancak tanıştıktan sonra iş görecek bir aşamadır.

Önce Tip, Sonra Vücut=Zeka, Akıllılık(Eşit gibi), Sonra Davranışlar, Sonrada Bakım. Bence formül böyle. Bunların hiç biri yoksa o zaman kötü işte :D ama bence muhakkak birisi vardır. Kimse üzülmesin herkesin bir eşi vardır. Allah kimseyi tek yaratmaz ama şu medya insanların beynini bulandırıyo.

Uzun boylu fit kadınların yanında hanzoları görünce herkes gaza geliyor. Çünkü Para gurursuz insanlarda yukardaki sıraların hepsini satın alabiliyor. Dikkat edin gurursuz diyorum çünkü gurursuz insanlar para neresinden gelirse girerse kabul eder.

Bu arada yakışıklılıkta bu çocuk hepsini devirir. Şerefsiz lan bu kadarda yakışıklı olunmaz dedirtiyor. Böyle arkadaşım olsa döverim bu ne lan neredeyse hepsini bağlayacak. Kesin bi yamuğu vardır ama. Bu kadar yakışıklı olmasına rağmen fazla konuşulmuyo.

boone.jpg

Son düzenleme:
bu başlığın bana göre tek bir cevabı var:jönlerin jönü alain delon!!thums:
hey gidi koca samuray..asterix olimpiyat oyunlarında 75 yaşında ama hala dimdik ayakta..
bu da herhalde 70'lerden bi fotosu

Eklentiler

• 42-15889479.jpg
    42-15889479.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 459
bu ankette verilen isimler arasında bence en yakışıklı george clooney.brad pitt'in vücudu çok iyi ama yüzü güzel değil diye düşünüyorum.
anket dışında ise :D ;
-josh holloway
-fransız rugby takımı oyuncuları frédéric michalak,sergio parisse,frédéric deltour
-fin atlet markus pöyhönen
-italyan futbolcu gennaro gattuso,francesco totti
-iskocyalı rugby oyuncusu sean lamont
-bi de dünyaca ünlü modacı karl lagerfeld'in meşhur koruması sebastian jondeau

bu kadar ;)

genelde vücuduna bakıp "bu kaslı", "bu çok kaslı", "biraz definisyona ihtiyacı var" gibi yorum yapmak VG ile uğraştığımız için bu forumda son derece normal tabi ama nedense ben pek anlamıyorum bu yakışıklılık işinden :) yani bir erkeğe bakıp vay be amma yakışıklı dediğim vaki değildir. karizma, vücut, oyunculuk gibi etkenlerden anlıyorum tabi kendi çapımda :)

buradaki fotolara ve yorumlara bakarak dikkat çekenlerse; marlon brando, alaine delon ve james dean diyebilirim. bu arada lost'taki boone isimli arkadaş yakışıklı da olsa bence çocuk gibi duruyor bilemiyorum.

genelde vücuduna bakıp "bu kaslı", "bu çok kaslı", "biraz definisyona ihtiyacı var" gibi yorum yapmak VG ile uğraştığımız için bu forumda son derece normal tabi ama nedense ben pek anlamıyorum bu yakışıklılık işinden :) yani bir erkeğe bakıp vay be amma yakışıklı dediğim vaki değildir. karizma, vücut, oyunculuk gibi etkenlerden anlıyorum tabi kendi çapımda :)

buradaki fotolara ve yorumlara bakarak dikkat çekenlerse; marlon brando, alaine delon ve james dean diyebilirim. bu arada lost'taki boone isimli arkadaş yakışıklı da olsa bence çocuk gibi duruyor bilemiyorum.

katılıyorum kız gibi çocuk. dizide öldüde kurtulduk ilk bölümlerde uyuz oluyodum. Kızlı erkekli izlediğimizden başlarda lostu kızlar herkes hakkında yorum yaptı ama bu çocuk hakkında hiç yorum yapmadılar. Ordan biliyorum çünkü içlerinde yorum yapacak bir yönünü bulamadılar. Bizde erkekler olarak kıskanıp bir laf atıpta ortalığı bulandırmayalım diye sustuk neyse sonra öldüde kurtulduk :D Neyse laf aramızda. Kıskandım ***yi.

Ryan Reynolds'u tek geçerim bu alemde. Dehşet Sokağı'nı izleyip de ryan'ı beğenmemek mümkün mü?

Vücudu muhteşem(en son gördüğümde), çok güzel sırtı ve karın kasları var ancak yüzü için aynı şeyi söylemeyeceğim. Blade'deki gibi sakal bırakınca çok yakışıklı gözükebiliyor. Ancak sinek kaydı oldumu:D hakkaten o vücudu mahvediyor:D

Hatta göstermek gerekirse:
Son fotoğrafa iyice bir bakın:D Ne demek istediğim açık değilmi...

Eklentiler

• ryan_blog_4.jpg
    ryan_blog_4.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 414
  • ryan_reynolds_blade_trinity_shirtless.jpg
    ryan_reynolds_blade_trinity_shirtless.jpg
    19,4 KB · Görüntüleme: 482
  • ryan_reynolds_02.jpg
    ryan_reynolds_02.jpg
    88 KB · Görüntüleme: 444
Valla biz erkeklerin standartları çok daha yüksek, ama bunu bir psikoloji araştırmasında da okumuştum, erkeklerin seksi olmak ve kadınlar tarafından beğenilmek için kadınların gerçekte istediğinden 13 kg. daha fazla kasa sahip olmak istedikleri ortaya çıkmış.
Şöyle açıklarsam daha iyi anlaşılır.
Ben bir erkek olarak, hımm süper bir adam olmam, her kadının bana hasta olması için define olarak 94 kg olmam lazım.
Aslı isimli bir kadının düşüncesini alalım, hımmm bence erkek dediğin 1.85 boyuna 80-81 kilo olsa, birde fit olsa tadından yenmez...

İşte aradaki uçurum!!!
Edward Norton çok beğenildi American History X'teki haliyle, çatısı çok ufak bir adam, kolları olsun 40 santim o filmde, ama kadınların gözünde kaslı erkeğin karşılığı oldu :D

Kimodedim, Edward Norton'a bir lafım yok, bencede eli yüzü düzgün, akıllı görünümlü bir adam, ama ilk iki adama baktımda, kendime güvenim iyice arttı :D

Karasan bir şey sorucam.Hulk'ın son filmini izledin mi Edward Norton'ın oynadıgı? Ben izlemedim ama ekşi sözlükte Liv Tyler'ın Edward Norton'dan daha kaslı oldugunu yazmislar sanirim kas kaybina ugramis bayagi bi :)

Bu arada yakışıklılıkta bu çocuk hepsini devirir. Şerefsiz lan bu kadarda yakışıklı olunmaz dedirtiyor. Böyle arkadaşım olsa döverim bu ne lan neredeyse hepsini bağlayacak. Kesin bi yamuğu vardır ama. Bu kadar yakışıklı olmasına rağmen fazla konuşulmuyo.

boone.jpg

buna bayılıyolar cidden

Haydaaa

Forumu hişç okumadım, kim yazmış kim çiziktirmiş ona da bakmadım ama Arkadaş bu ne hal ?

HeY GirL forumuna çevirmişsiniz ortalığı....
Yok en yakışıklı yabancı erkek kimmiş yok bilmem ne ?

sahan.gif

Forumu hişç okumadım, kim yazmış kim çiziktirmiş ona da bakmadım ama Arkadaş bu ne hal ?

HeY GirL forumuna çevirmişsiniz ortalığı....
Yok en yakışıklı yabancı erkek kimmiş yok bilmem ne ?

sahan.gif
Gaddarkemal yorumuna çok güldüm :D
Hey Girl, matematik dersi verdiğim çok tatlı bir kız var, o alıyor o tür şeyleri, şöyle bir baktım da facia dergiler, o yüzden benzetmene çok güldüm :D

tatt sende, "******** bu kadarda yakışıklı olunmaz dedirtiyor" demişsin bu da akşam akşam kendi kendime gülmeme neden oldu.
Valla herifçioğluna baktım, bana babasından şamar yemiş bir oğlanı çağrıştırdı.

sovereign, sorunu yeni gördüm, şimdi cevap vereyim biraz geç bile olsa, öncelikle Hulk'u izlemem ve izletmem, Marvel karakterlerini sever ve sayarım ancak benim bilip sevdiğim Hulka ne olmuş öyle, kaslı yeşil dev değil, plastik görünümlü yeşil bir yaratık, son derece sevimsiz, ne ilkini izledim ne de ikincisini Liv Tyler'in hatrina bile izlerim!

Edward Norton'a gelince zaten çatısı facia, American History X'te kendisini aşmıştı ama belli ki bünyesi kaslı-iri olmaya uygun bir bünye değil çok çalışmadıkça ufalmaya mahkum bir adam.

Back
Yukarı