sizce en güzel yabancı ünlü bayan kim ?

bu konu açmanın nedeni yakışıklı erkek ünlüler varda niçin güzel bayan ünlüler yok işte bu gidişe son vermek için açtım başlığı benim en güzel bulduğum bayanlar sandra bullock ve nicole kıdman

Yazmalı Bozmalı
Saçı kıvrık burmalııııı
Sevmek sevaptıır
BÜTÜN KIZLAR GÜZEL !!! :lol:

victoria beckham ...

Bi bayan olarak en çekici ve güzel buldugum kadındır natalia avelon muhtesemde bi sesi vardır...

Natalia%20Avelon.jpg

31783.jpg

natalia260107.jpg

image5_1204362837.jpg

adriana limaya dikkatle baktım gerçekten güzel hatunmuş kendisi zaten dünyanın en güzel bayanlarından biri olarak gösteriliyormuş 27 yaşında ve brezilyalı cinselliğin evlilik sonrası yaşanacağına inanıyormuş

Eskiden Laetitia Casta vazgeçilmez favorimdi, gerçi hala muhteşem ama mankenliği bıraktığı için gözden ırak olan gönülden ırak oldu biraz :D
Liv Tyler'ı da çok beğeniyorum.
Alışıldık bir güzelliği olmamasına rağmen Cate Blanchett çok hoş geliyor bana.
Birde Transformers'taki muhteşem hatunu söylemek durumundayım, o ne güzelliktir. Fizik, tip, ten rengi, bir zahmet kimmiş diye bakıyorum, Megan Fox, cidden harika bir bayan.

Zehirli Sarmaşıkta Drew Barrymore çok seksiydi bence.

Düşününce seçmek çok zor, cidden dünyanın en seçme kadınlarını görüyoruz filmlerde, ama bunlar ilk aklıma gelenler oldu ;)

Cate Blanchett: İlk Heaven'da izlemiştim o zamanlar bu kadar ünlü değildi. Gözüme melekmiş gibi gözüküyor.

Rosanna ve Patricia Arquette kardeşler. Farklı bir diş yapıları var çok seksi buluyorum. ;)

Jane March: Gecenin Rengi'ni herkes izlemiştir. Defalarca gösterildi tvde. En güzel ağız ödülünü veriyorum kendisine.

Son düzenleme:
Back
Yukarı