Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu konu açmanın nedeni yakışıklı erkek ünlüler varda niçin güzel bayan ünlüler yok işte bu gidişe son vermek için açtım başlığı benim en güzel bulduğum bayanlar sandra bullock ve nicole kıdman
adriana limaya dikkatle baktım gerçekten güzel hatunmuş kendisi zaten dünyanın en güzel bayanlarından biri olarak gösteriliyormuş 27 yaşında ve brezilyalı cinselliğin evlilik sonrası yaşanacağına inanıyormuş
Eskiden Laetitia Casta vazgeçilmez favorimdi, gerçi hala muhteşem ama mankenliği bıraktığı için gözden ırak olan gönülden ırak oldu biraz
Liv Tyler'ı da çok beğeniyorum.
Alışıldık bir güzelliği olmamasına rağmen Cate Blanchett çok hoş geliyor bana.
Birde Transformers'taki muhteşem hatunu söylemek durumundayım, o ne güzelliktir. Fizik, tip, ten rengi, bir zahmet kimmiş diye bakıyorum, Megan Fox, cidden harika bir bayan.
Zehirli Sarmaşıkta Drew Barrymore çok seksiydi bence.
Düşününce seçmek çok zor, cidden dünyanın en seçme kadınlarını görüyoruz filmlerde, ama bunlar ilk aklıma gelenler oldu