sizce en etkili triceps hareketi hangisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tyly12
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Isınmak için bilek kaslarını çalıştırabilirsin, dips yapabilirsin ya da barfiks çekebilirsin, şınav bile olur. Ama az tekrar. Sakın dalıp da antreman yapma ısınmak yerine. Ben ısınma hareketleri yaparım sadece ama madem istiyorsun dediğim gibi yap bence.

Benim tricepsimin dirsege baglandigi yere kola yandan bakildigina tricepsin ust kismina nazaran bi.incelik soz konusu. Bunu hangi.hareketi yaparak duzeltebilirim?

BENİM FAVORİ HAREKETLERİM

Triceps Pushdown

man-cable-triceps-push-down.jpg

Dumbbell Triceps Extension

seated-single-dumbbell-extension-2.jpg

Dumbbells triceps extensions

one-arm-triceps-extension-arnold.jpg

Spartans Push Up

https://www.youtube.com/watch?v=1OOnqZdw7PI&feature=player_embedded

bence en etkili hareket dips , ki zaten şöyle düşünün arkadaşlar triceps pushdown yaparken 40 kg ile çalışıyoruz diyelim. 40 kg yi sol ve sağ kol olarak ikiye bölersen kol başına 20 kg gibi bir ağırlık düşecektir.
Ama dips yaptığımızda örneğin 70 kg (ben) 10 tane dips yaptığımızda 70 / 2 = 35 kg kol başına düşen ağırlıktır ,
her zaman için vücut ağırlığı ile yapılan hareketlerin çok büyük faydası olduğunu düşünüyorum adale gruplarına , dips şınav barfiks ...

bence en etkili hareket dips , ki zaten şöyle düşünün arkadaşlar triceps pushdown yaparken 40 kg ile çalışıyoruz diyelim. 40 kg yi sol ve sağ kol olarak ikiye bölersen kol başına 20 kg gibi bir ağırlık düşecektir.
Ama dips yaptığımızda örneğin 70 kg (ben) 10 tane dips yaptığımızda 70 / 2 = 35 kg kol başına düşen ağırlıktır ,
her zaman için vücut ağırlığı ile yapılan hareketlerin çok büyük faydası olduğunu düşünüyorum adale gruplarına , dips şınav barfiks ...

Ben alt gogus icin dips ypabiliorum ama arka kol icin ayarlayamiyorum tsm
Olarak ben su an lying triceps 2 kolla enseye indirme dumbell ve pushdown ypiorum

arkdaslar ayrıca triceps gibi kücük olan kas gruplarına hacim antrenmanlarında 3*8 olarak 4 haraket girilmesi doğrumudur mesela

*Standing Single Extension 3*8
*yatarak anla press 3*8

*çift kol yukarı 3*8
*cable bent-over tricep estension 3*8

Back
Yukarı