Birkaç gün evvel vücut çalışmaya başladım. bench_O
Sabahları: 2 haşlanmış yumurta, beyaz peynir, salatalık, ceviz, muz, ve süt.
Öğlen: Sade makarna, Ton balığı, konserve barbunya.
Akşam: 6-6.5 gibi Izgara tavuk göğüs, bir-bir buçuk saat sonra yoğurt.
KG 87
Boy 186
Hedefim fit bir vücuda sahip olmak, aşırı gelişmiş bir vücut istemiyorum.
![]()
Thomas Jane'nin vücudu kadar yapsam kafi.
Yumurta sarısını yememin bir sakıncası var mı? A101'den bandrollü bir yumurta alıyorum, içinde Omega varmış.
Barbunyayı çok seviyorum, yemem sorun olmaz umarım.
Tükettiğim tüm ürünleri ligth almam zorunlu mu? örneğin süt, ve yoğurt.
Spor yaptığım salon da Nutrimax L-Carnitine(500ml şişesi 4TL tadı Powerade gibi) satılıyor, spor öncesi yağ yakmaya yarıyormuş. gerçekten işe yarar mı?
Çünkü GNC'de ufacık L-Carnitine tüpü 9TL'ydi, bu biraz kafamı karıştırdı.
İlk defa bu sporla uğraşıyorum, umarım sorularım saçma gelmiyordur kusura bakmayın.
Thomas Jane yada Brad Pitt kadar olsam deme dalga geçerlerOnlar kadar olmak çok kolay değil zaten merak etme. Tükettiğin ürünleri bol miktarda alacağın için light olmasında fayda var. Daha az yağ alırsın. Ayrıca kilonx 2 gram protein kilonx 3-4 gram karbonhidrat şeklinde beslen. Yani kilo gram başına 2 gram protein al. 70 kiloysan 140 gram protein al günde. Fakat proteini bu kadar fazla alamıyorsan kilo başına 1.5 katı gibi bir oranada düşürebilirsin.
Sabah kahlavtıdaki yumurta sayısını 3'e çıkar beyaz peynir yerine lor peyniri tüket gece yatmadan öncede gene lor peyniri tüket kasein görevi görmesi adına ek olarak bu sporla uğralan insanların 3 öğünden fazlasını tüketmesi gerekir ben 5-6 öğün tüketiyorum günde şahsen ara öğünler olmalı mutlaka ara öğünlerde tuzsuz badem fındık gibi şeyler tüketebilirsin ya da 100 gr lor yiyebilirsin ama mutlaka ara öğün olmalı.