sizce definasyon yapmalımıyım ?

kivrak

Üye
iyi geceler arkadaşlar 16 şubat 2012 itibarı ile

boy :1.78
kilo:83,7
omuz:126
bel:91
kol:39
göğüs:110

bulk döneminde çok yağlandığımı hissediyorum göğüs uçlarım göbeğim ve belim özellikle ve definasyonu şart görüyorum kendime vücut ayrımlarım kayboldu özellikle bel ve göbeği eritmem gerek fakat forumda okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar 45cmnin üstünde kol, yirmi kilo fazlası vs olmadan definasyon yapmayın diyorlar ikilemde kaldım yağlarımı eritip en az 78 79 kiloya düşmek istiyorum sizce definasyon şartmı bana ? ve hangi supplamentleri nasıl kombine etmemi önerirsiniz? teşekkürler şimdiden

iyi geceler arkadaşlar 16 şubat 2012 itibarı ile

boy :1.78
kilo:83,7
omuz:126
bel:91
kol:39
göğüs:110

bulk döneminde çok yağlandığımı hissediyorum göğüs uçlarım göbeğim ve belim özellikle ve definasyonu şart görüyorum kendime vücut ayrımlarım kayboldu özellikle bel ve göbeği eritmem gerek fakat forumda okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar 45cmnin üstünde kol, yirmi kilo fazlası vs olmadan definasyon yapmayın diyorlar ikilemde kaldım yağlarımı eritip en az 78 79 kiloya düşmek istiyorum sizce definasyon şartmı bana ? ve hangi supplamentleri nasıl kombine etmemi önerirsiniz? teşekkürler şimdiden

sevgili kardeşim,bu sporda amacın nedir onu bilmiyoruz.Fitnessmi yapıyorsun body buildingmi ? nasır bir hedefin var önümüzdeki 5 sene içinde ? Birde boydan foto koyarsan çok daha rahat tavsiye verebiliriz diye düşünüyorum.
Yalnız ölçülerin gayet iyi,yağlı duran bir vücudun olduğuna inanmıyorum açıkcası.45 cm kola erişip definasyona girmek pek ölçü değil,daha çok aynanın karşısındaki görüntüyle alakalı bu seçim.İlk başta yazdığım gibi hedefler,amaç,niyet önemli daha çok.Bir resmini görebilirsek daha iyi olur fakat bence bu şekilde 1-2 sene daha devam etmelisin.

bir buçuk öncesinin fotosunu koyuyorm 2 kilo aldım bu fotodan sonra.şuan kendimi rahatsız hissediyorum göğüs uçlarım ve bel bölgesinde yağ birikti.aslında karar değiştirdim biraz koşup 3 4 kilo verip bulk a devam etmek istiyorum. fakat gücümdeki düşüş ne kadar olur bu beni düşündürüyor? bu da fotom bu arada
723990175336886

---------- Post added at 21:07 ---------- Previous post was at 21:04 ----------
723990175337564.jpg

Son düzenleme:
fit yada aşırı parçalı bi vücut değil dolgun iri ve belirgin bi vücut istiyorum

---------- Post added at 21:15 ---------- Previous post was at 21:13 ----------

fakat senin kadar da define durmuyorum biraz yağlıyım ayrıca göğüslerimi gerçekten yağlı hissediyorum belim de kalın boyuma göre çok

2009 yılında gereksiz bir definasyon dönemine girmiştim birazda yazdan kaynaklanmıştı illaki bulk ile büyümek zorunda değilsin yağ seviyeni düşürüp yağsızda ölçü alabilirsin uzun zamandır bulk olmuyorum seneye ekim ayında baslayıp marta kadar bir bulk düşünüyorum fikir verme açısından söylüyorum bunları.

bir buçuk öncesinin fotosunu koyuyorm 2 kilo aldım bu fotodan sonra.şuan kendimi rahatsız hissediyorum göğüs uçlarım ve bel bölgesinde yağ birikti.aslında karar değiştirdim biraz koşup 3 4 kilo verip bulk a devam etmek istiyorum. fakat gücümdeki düşüş ne kadar olur bu beni düşündürüyor? bu da fotom bu arada
723990175336886

---------- Post added at 21:07 ---------- Previous post was at 21:04 ----------
723990175337564.jpg

ne definasyonu dostum dalgamı geçiyon,eğer yarışmaya vs. katılmayacaksan basmaya devam !

Back
Yukarı