Lifeinspace
Üye
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Su an temiz bulk yapmaya calisiyorum..bu sekilde yemeye devam mi etmeliyim?Kilo vermene gerek yok. Antrenamnlarını biraz daha şiddetli (yoğun tempo)da yapman yararı olucaktır. Daha sonrasında aldığın kalorileri biraz daha düşürüp düzene çektiğinde zamanla mutlaka faydasını görüceksin.
Aynen..Teşekkür ederim..salona gidiyorum su an calisalim birazeğer hacim almak istiyorsan CleanBulk yapmak zorundasın zaten. Definasyonda kalorin çok düşük olucak hacim alman çok çok zor
Haklisin kardeşim..benim korkum göbek yaparim cok yaglanirim zorlanirim.ama beslenmem cok iyi tutmaya calisiyorum seler vs hicbisey yeniyorum..gunde 5 6 ogun kompleks karbon hidrat ve protein alıyorum haftada 4 5 gunde antreman...dedigin gibi definasyona gerek yok..neyi define edeceksembu kas kütlesiyle definasyona girersen hiçbir şey kalmaz ortada dostum yani kas kütlen yok daha bence sağlam ve uzun süreli bir cleanbulk ile temiz kas kütlesi ekle üstüne definsayonla bomba olursun ama dedigim gibi şu an bu vücutla definasyona girmen saçma olur ama dersen ki ben önce zayıflayıyım hem yaz geliyor böyle yağlı girmiyim yaza önce definasyon yap sonra clean bulk başla 1 sene falan git
Haklisin kardeşim..benim korkum göbek yaparim cok yaglanirim zorlanirim.ama beslenmem cok iyi tutmaya calisiyorum seler vs hicbisey yeniyorum..gunde 5 6 ogun kompleks karbon hidrat ve protein alıyorum haftada 4 5 gunde antreman...dedigin gibi definasyona gerek yok..neyi define edeceksemyeni basladim spora 1 hafta oldu..aslinda bnm sorunum göğüs..biraz büyükler..yaglanmadan mi yoksa baska biseymi bilmiyorum..canımı cok sıkıyor..definasyondan kastim onlari eritmekti bi nebze
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi