canadianfb
Üye
merhaba yaklaşık bir yıldır body building yapıyorum ancak bir iki kere bir aylık aralar verdim..oldukça fit bir vücudum var,bodybuilding altyapım da kesinlikle var ancak yeni yazıldığım spor salonundaki hocadan bana program yazmasını istedim,kendisine haftada 3 gün, bazı zmanlar 4 gün gelebileceğimi söylememe rağmen şöyle bir program yazmış..
1.Gün GÖĞÜS
BenchPress 12-10-8-6
BenchFly 4x8
BICEPS
Barbell Curl 10-8-6-6
Cont.Dumbell Curl 4x8
BACAK
Leg Extension 3x10
Leg Curl 3x10
2.Gün OMUZ
Shoulder Press 12-10-8-6
Lateral 4x10
KANAT
Pull Down 12-10-8-6
Tek Dumbell Raising 4x10
TRICEPS
Triceps Pushdown 4x8
Lying Triceps 10-8-6-6
Hergün MİDE BEL (hepsi 4xMax.)
Sit-Up
Crunch
Leg raise
Hyperextension
+15dk kardio (hergün)
Sizce bu nasıl bir program ? Ben çok yetersiz buldum şahsen çünkü kendisine gerçekten yoğun bir program istediğimi söylemiştim.Salonda herkese yazdığı fix programlardan biri gibime geliyor..Bu program yazma olayın bence daha dikkatli ve özenli yapılması gereken birşey.Benim vücudumun neresi eksik neresi fazla bilmeden,üst vücudu çıplak görmeden program yazılmaz bence.. Büyümek istediğimi söylememe rağmen BenchFly yazmış ama bench fly kası büyütmekten ziyade şekle sokan bir hareket ancak benim göğsüm zaten yeteri kadar şekilli..Ben adama söylemesem bunda üst göğüsü çalıştıracak bir hareket yok diye söylemeyecekti incline yap diye.Ayrıca 3 gün istediğimi söylememe rağmen 2 gün yazmış..
Sormak istediğim birşey daha var ben bu salona yazılalı bir ay kadar oldu ve bu bir ay süresinde haftada 3-4 gün total body workout yaptım yani günlere bölmedim çalışmamı ve gerçekten çok rahat farkedilecek derecede büyüdüm.Antrenman programını günlere bölmek şartmıdır?Sonuçta total body workout diye bir kavram da var..??
1.Gün GÖĞÜS
BenchPress 12-10-8-6
BenchFly 4x8
BICEPS
Barbell Curl 10-8-6-6
Cont.Dumbell Curl 4x8
BACAK
Leg Extension 3x10
Leg Curl 3x10
2.Gün OMUZ
Shoulder Press 12-10-8-6
Lateral 4x10
KANAT
Pull Down 12-10-8-6
Tek Dumbell Raising 4x10
TRICEPS
Triceps Pushdown 4x8
Lying Triceps 10-8-6-6
Hergün MİDE BEL (hepsi 4xMax.)
Sit-Up
Crunch
Leg raise
Hyperextension
+15dk kardio (hergün)
Sizce bu nasıl bir program ? Ben çok yetersiz buldum şahsen çünkü kendisine gerçekten yoğun bir program istediğimi söylemiştim.Salonda herkese yazdığı fix programlardan biri gibime geliyor..Bu program yazma olayın bence daha dikkatli ve özenli yapılması gereken birşey.Benim vücudumun neresi eksik neresi fazla bilmeden,üst vücudu çıplak görmeden program yazılmaz bence.. Büyümek istediğimi söylememe rağmen BenchFly yazmış ama bench fly kası büyütmekten ziyade şekle sokan bir hareket ancak benim göğsüm zaten yeteri kadar şekilli..Ben adama söylemesem bunda üst göğüsü çalıştıracak bir hareket yok diye söylemeyecekti incline yap diye.Ayrıca 3 gün istediğimi söylememe rağmen 2 gün yazmış..
Sormak istediğim birşey daha var ben bu salona yazılalı bir ay kadar oldu ve bu bir ay süresinde haftada 3-4 gün total body workout yaptım yani günlere bölmedim çalışmamı ve gerçekten çok rahat farkedilecek derecede büyüdüm.Antrenman programını günlere bölmek şartmıdır?Sonuçta total body workout diye bir kavram da var..??