Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben 2. soruna cevap vereyim. bana erkek halimle bu kadarı fazla geliyor. kızlara gelirsek özellikle bu tarz olanlardan hoşlananlar da var ama genel anlamda bu kadar kaslı vücut hoşuna gitmez kızların. zaten böyle bir vücut yapabilmek için kendini bu spora adaman lazım. kızları düşündüğüne göre tam olarak kendini bu spora adamadığını düşünüyorum ve böyle olunca da bu vücudu yapman çok zor
Lazar tarzı vücudu yapmak zor öncelikle çünkü adam genetik olarak şanslı bir kere onun boyunda olsanda ve onun kilosunda olsanda onun gibi görünmeyeceğin kesin çünkü herkesin vücut yapısı farklı ayrıca adamın işi spor sen ise hobi olarak yapıyorsun o beslenmesine dikkat ediyor,antremanını aksatmıyor,motivasyonuna dikkat ediyor ek olarak maddi durumuda iyi onun için kendine daha makul hedefler belirlemelisin
kız konusuna gelince hiçbir kız emin ol lazarın vücudunu iğrenç bulmaz ancak bu adamın vücudu gibi bir vücut yaparsak diğer kızlarında ilgisini çekeriz ve fantezi dünyalarını süsleriz bu nedenle kıskançlık ortaya çıkar ve sporu bırakman için hatta göbek bağlaman için ellerinden geleni yapabilirler ek olarak artık dünya obezite hastalığına doğru gidiyor çoğu kız kilolu yani senin fit vücudunu kıskanıp iğrençde diyebilirler ve şunuda yazayım bu iş ,millete hava atmak için yada kız tavlamak için yapılmaz zaten bunlar için yapanların 2 hafta içinde spordan sıkılıp bıraktıkları görülmüştür.
Kızların bu çok şişme lafları hep geyik, siz yaptıkça hep böyle iyi daha fazla şişme derler
3. ayda böyle iyi yeter diyen kız, 1,5 sene sonra da böyle iyi der
haa şişiyorum diyip bulkin bokunu çıkarırsanız (örnek bnm avatar halim) o zaman kızların hoşuna gitmez genel olarank
bulk olayını biraz abartınca çevredeki insanlar bodyciden çok şişman olarak görüyorlar zaten ancak sağlam definisyon yapıp aynı zamanda hacimli görünmek için steroid genetik ve geniş imkan şart onun için en iyisi hafif bulk takılmak bence daha iyi yani şimdi sağlam definisyon yapacağım diyede etrafta 20cmlik bicepsle dolaşılmaz
1. soruna cevap olarak ilaç kullanmadan bu vücut çok çok zor. Herif mitolojide ki atlas gibi. Vücut geliştirmeye başla ondan sonra düşünürsün daha çok motivasyon için kullan bu idealini.
2. soruna gelince tip yoksa ve dilin kıvrak değilse yani muhabbetin sarmıyosa istersen mr. olympia ol kızlar pas vermez Vücut herşey değil o konuda ) Gözde çıkarmaz o ayrı konu )