Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizce bu vücuda ne yapmalıyım.Önceden 3 ay body e gittim.hiçbir şekilde gıda takviyesi suplement almadım.yememe falan dikkat etmedim.sizce body yeniden başlıyayımmı? yoksa zayıflamalımıyım ?
Zayıflamana gerek yok zaten kilolu diilsin.Sen bi an önce başla bodye.Yemek düzenini filanda kafana takmana gerek yok o zaten rayına oturucaktır belli bi süre sora.Tabi uzun süre yapcaksan bu sporu..
aslında 83.5 kiloydum eskiden.şimdi 75.5 um ama hala kendimi göbekli görüyorum nedendir bilmiyorum.yandan değil ama karşıdn bakılınca göbekli görülüyorum.benim bodye gitme şansım var.taşındığımız sitede fitness salonu var düzenli olarak gitmeyi düşünüyorum.kaç ayda toplar peki vücudum ?
bu spora yeni başlayanların sık sorduğu sorudur ne kadar zaman alır sorusu vücudunun ne kadar bir süre içerisinde toparlayacağı tamamen senin elinde. beslenme düzenin, spor azmi, çalışma stilin, dinlenme sürelerin vs bu zamanda etkili olur. bizler kesin birşey söyleyemeyiz
Prof olanlar süre vermez ben size süre vereyim
3 aydan aşşağı bişey beklemeyin.Bana kalırsada orta derece bi vücut için 6 7 ay derim ben.Alt yapı varsa dahada kısalır süre.