sizce bu beslenmem yag yakarmı

UÇURUM

Üye
sabah salata yumurta beyazı 3. 4 adet sıcak yenmıyor domates kıbrıt peynır simit
öglen pilav tavuk salata su
aksam ton yada tavuk salata ekmek yok kola yok evde varsa meyve yada suyu ara ögün atlıyorum cunku calısıyorum süreklı yoldayım
bırseyler eklersenız sevınırımduh

yas kac? su an ki kilon kac? kac kilo vermek istiyorsun??
--------------
ara öğün yemelisin... ve en azından yuruyus yapmalısın...

kardıo yapıyorum hızlı tempo yuruyus tırmanıs salonda kosmak yasak ne yazıkkı boy 170 kılo 75 5 kılo versem super olurdu ama kılo vermem durdu bu 5 kılo yu zor verırsın dedıler yaglar dırek gobusde yanlarda kalca ve kollar omuz ıyı bacak sırt da ıyı gogusde bıraz yag var helegogus yagı cok zor erırmıs benımde ıstedıgım gogus erıtmek lutfen yardım edın bılgı tecrube duyduk duymadık kolay gelsın

Ben Azerbaycandanim. Boyum 1.94 kilom 124 iydi. Bb ile ughrashiyorsanizsa 9 ay kilo almalisiniz ve yaz aylarinda(3 ay) yaghlari yakmalisiniz. Shimdi yaz ayi oldughundan tam 95 kilo olmushum. Beslenmenizi saat 2-ye kadar 2 kepek ekmek, 2 yumurta , 200 gr tavuk goghsu, bol su,meyva ve salata yeyin. Saat 2-den sonra 3 saatte bir sebze ve meyva tuketin.

zaur tek sebze meyve ile body dieti mi olur lutfen,nerde protein nerde karbonhidrat????

bu diyet normal insanlar icindir,bizim gibi sporculari geri goturmekten baska ise yaramaz.

zaur tek sebze meyve ile body dieti mi olur lutfen,nerde protein nerde karbonhidrat????

bu diyet normal insanlar icindir,bizim gibi sporculari geri goturmekten baska ise yaramaz.

Saydam sanırım arkadaş karbonhidrat olarak meyve falan tüketin demiş, gerçi meyve tüketmek de pek mantıklı değil, sonuçta meyve'de şeker içeriyor, fruktoz..
Proteinleri işin içine katmadığını varsayalım.. ;)

Bu diyet SHAWN RAY-in diyeti. 9 ay kilo alin dedim , yazda yaghlari eritin. Bir de ki, bu kadar protein istiyorsanizsa doghla protein tozlari kullanin. Ama ben hayatimca hich bir ilach kullanmadim.

sabah salata yumurta beyazı 3. 4 adet sıcak yenmıyor domates kıbrıt peynır simit
öglen pilav tavuk salata su
aksam ton yada tavuk salata ekmek yok kola yok evde varsa meyve yada suyu ara ögün atlıyorum cunku calısıyorum süreklı yoldayım
bırseyler eklersenız sevınırımduh

Yagh yakmanin en kolay yolu aghirlik chalishmaktir. Haftada 5 defa aghirlik chalish.

vücudu alıştırmamak için kardio programını çeşitlendirebilirsin:

1 hafta sabah erken aç karnına kardio yap, bunu normal jogging temposu yapabileceğin gibi, HIIT (high intensity interval training) olarak da alternatiflendirebilirsin, HIIT yönteminin daha hızlı ve efektif yağ yaktığı söyleniyor (gerçi ben de denedim doğrudur thums:)

1 sonraki hafta ağırlık antremanı sonrasında kardio yap..

bu şekilde çeşitlendireblirsin, hem monoton gelmez hem hızlı sonuç verir..

ağırlık idmanını ihmal etme , yediğine de dikkat et yağlar gider zaten..

bende yağ yakmak istiyorum ama olmuyo.

Arkadaşlar 87 kilodan 74 kiloya düştüm fakat göbeği eritemedim vücut yağı azalmadı.Cardio çok düzenli yapamıyordum aç karnına haftada 1 kez koşuyordum parkta.Süre 30 dk yapıyordum.Ama bugün sabah kalkıp 1 elma yedim yarım saat sonra koşmaya gittim 47dk yaptım.Bundan sonra böyle ve hergün yapıcam inşallah göbek gider.Ayrıca haftada 3gün salon diyebileceğim ortamda kendi başıma çalışmaya başladım.

Back
Yukarı