Merhaba, ben geçen yıl 79 kiloydum ve 3 ay boyunca vücut geliştirme sporu yapmıştım ve etkisini görmüştüm ancak üniversiteye gitmemle bazı nedenlerden ötürü spor yapamadım haliyle kilo aldım şuan 101 kilodayım boyum 1.76 ya da 1.78 21 yaşındayım anlayacağınız yeteri kadar fazla kilom var. Tekrar spora başladım 1 hafta oldu ve gittiğim spor salonundaki bilirkişi her bölgeden 2 farklı haraketle 3x10 tekrarla spor yapmamı önerdi ağırlık antremanından sonrada 20 dakika bisiklet sürüyor 15 dakika ip atlıyorum.
Bunların haricinde sabah 8 de hızlı tempoda yürüyüşe çıkıyor ve kahvaltı hariç 3 öğünümde toplam ek yağ ve tuz eklemeden 75gr bulgur pilavı 200gr tavuk göğsü 200gr kırmızı et 200gr balık eti yiyorum son öğünüm 19:30'da oluyor.
detaylı olarak internetten araştırdığımda yediğim şeylerin hepsinin kalorisi 2001 çıkıyor sizce bu tür beslenme şekliyle bu şekilde çalışmaya devam etmeliyim? sizin görüşleriniz neler?
Bunların haricinde sabah 8 de hızlı tempoda yürüyüşe çıkıyor ve kahvaltı hariç 3 öğünümde toplam ek yağ ve tuz eklemeden 75gr bulgur pilavı 200gr tavuk göğsü 200gr kırmızı et 200gr balık eti yiyorum son öğünüm 19:30'da oluyor.
detaylı olarak internetten araştırdığımda yediğim şeylerin hepsinin kalorisi 2001 çıkıyor sizce bu tür beslenme şekliyle bu şekilde çalışmaya devam etmeliyim? sizin görüşleriniz neler?