sizce ünlülerin vucut ölçüleri

Hulk Hogan için ne düşünüyorsunuz.Gerçi ben kol ölçüsünü tam olarak biliyorum.Bakalım doğru tahmin edebilecek misiniz:)

Eklentiler

• 50.jpg
    50.jpg
    19 KB · Görüntüleme: 1.030
  • pharrell_williams.jpg
    pharrell_williams.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 1.049
yorum yaptıktan sonra baktımm baya bi farkk cıktıı :)) buda okadar koll daha önce gormedegimizden ola bilir 40 civarını goruyoruzda uzerini bek goremiyoruz solonlarda:)

Hulk Hogan' ın kolları tam 60 cm.Hatta youtube da videosu var canlı yayında ölçüyorlar.Tabi boyunu unutmayalım 1.98 boyu var.
Düşünün ronnie colemanın bile kolları 55 cm.Onunda videosu mevcut youtube da.

Scott Bill Goldberg in kaçtır?
Boyu 1.93 kilosu 130.
goldberg-bill06.jpg

t1goldberg.jpg

wwe nin kiloları abarttığını hesaba katmak lazım. goldberg in 130 kilo olduğuna ihtimal vermiyorum.

sizce michael jai white nin ölçüsü kaçtır bir çoğunuz görmüşsünüzdür yenilmez 2 filminde o filminde kollarının ölçüsü neydi sizce

opelci-albums-adamlarim-picture872-michael-jai-white.jpg

yenilmez 2 filminde kesin bi 50 cm kolu vardı

sen yenilmez 2 yi izledinmi 50 cm kolu olmasına pek şaşırmamak gerek 50 olmasa bile 50 ye yakın olduğu kesin(48-49)
undisputed2-08.jpg

şu kolun kaç cm olmasını bekliyorsun

Son düzenleme:
Hocam zaten gidip ölçtük demiyoruz ki kafadan tahmin yürütüyoruz. Abartı buluyor olabilrisin kendi tahminini koyarsın olur biter ;)

arkadaslar yapmayin.nasrettin hocanin bi fikrasi var..ordaki sozu aliyorum ve diyorumki siz ya sayi saymayi bilmiyosunuz yada omrunuzde hic 52-53 cm kol gormediniz..bu son koydugunuz zencinin kolu 47 cm i hayatta gecmez bence oda maximum..adam yagsiz oldugu icin iri duruyor..o kollar 52-53 nasil gelir yaaa.bence o kollarin gelecegi 45 cm.benim kollarim su an 44 cm ama yag yuzdem su an yuksek.arkadasim benim boyumda onun kolu 41 cm arada tam 3 cm var ama buraya resim koysak kesin onunkine daha buyuk dersiniz.buda oyle bisey iste..sadece yagsiz oldugu icin iri duruyor..emin olun o adamda 50 cm kol olsa o vucudun yaninda tipki temel reise benzer

Back
Yukarı