Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yorum yaptıktan sonra baktımm baya bi farkk cıktıı ) buda okadar koll daha önce gormedegimizden ola bilir 40 civarını goruyoruzda uzerini bek goremiyoruz solonlarda
Hulk Hogan' ın kolları tam 60 cm.Hatta youtube da videosu var canlı yayında ölçüyorlar.Tabi boyunu unutmayalım 1.98 boyu var.
Düşünün ronnie colemanın bile kolları 55 cm.Onunda videosu mevcut youtube da.
Ben yenilmez 2'yi kastederek zaten 50-53 demiştim O filmi izlemeden önce hiç bodybuilding geçmiyordu ki aklımdan. Daha sonra adama hasta oldum o ayrı mesele
Ya bu Jai White'in kolları amma büyüttünüz anlamıyorum doğrusu ?!?!.IFBB Pro Johnnie Jackson'ın kolları 55-56ydı..Bu adamın kolları nasıl 50-53 olsun gerçekte hiç 53 cm kol gördünüz mü ?
arkadaslar yapmayin.nasrettin hocanin bi fikrasi var..ordaki sozu aliyorum ve diyorumki siz ya sayi saymayi bilmiyosunuz yada omrunuzde hic 52-53 cm kol gormediniz..bu son koydugunuz zencinin kolu 47 cm i hayatta gecmez bence oda maximum..adam yagsiz oldugu icin iri duruyor..o kollar 52-53 nasil gelir yaaa.bence o kollarin gelecegi 45 cm.benim kollarim su an 44 cm ama yag yuzdem su an yuksek.arkadasim benim boyumda onun kolu 41 cm arada tam 3 cm var ama buraya resim koysak kesin onunkine daha buyuk dersiniz.buda oyle bisey iste..sadece yagsiz oldugu icin iri duruyor..emin olun o adamda 50 cm kol olsa o vucudun yaninda tipki temel reise benzer