Sizce Çalışma Programım uygunmudur (yeniyim)

Öncelikle herkese merhabalar , ben Yen'i başladım ve böyle bir program çıkarttım sizce gelişmemde katkı sağlarmı birgün çalıştırdığım kas grubu 2.gün çalıştırmayacağım verim alırmıyım
NOT : İstisnaları saymasak 1,5 - 2 ay aralıksız böyle çalışacağım boş vakdim çok yararlı olurmu

Pazartesi : Göğüs,ÖnKol,Omuz,Bacak
Salı : Sırt,ArkaKol,Karın
Çarşamba Göğüs,ÖnKol,Omuz,Bacak
Perşembe : Sırt,Arkakol,Karın
Cuma : Göğüs,ÖnKol,Omuz,Bacak
Cumartesi ; Sırt,ArkaKol,Karın
(pazar günü dinlenmede yapabilirim veya göğüs kol vs. Girdiğim programla devamda edebilirim önerilere kalmış )
Pazar : /// ///

Son düzenleme:
banada cok agır geldi onun yerine itiş çekiş itiş çekiş itiş çekiş off bu iyi demiyorum ama bence bu programdan daha iyidir

Biraz ağır gibi geldi bana ama bilenler daha iyi yorumlayacaktır
banada cok agır geldi onun yerine itiş çekiş itiş çekiş itiş çekiş off bu iyi demiyorum ama bence bu programdan daha iyidir

abilerim evet ağır ama ben eve dambıl seti sipariş ettim zaten makinalarla çalışmıyorum hani ağırlığı pek önemli değil zorda olsa dayanıyorum bi r hafta denedim böyle çalışarak kas gelişmemi durdururmuyum ondan korkuyorum bir gün paydos Mirgün çalışma muhabbeti vardı ya o yüzden sordum aslında

Uzun Bar falanda var içinde (fitnesa gidecek durumum yok bu şekilde gelişmeye çalışıyorum daha önce 1,5 ay yapmıştım spor salonunda

kardeş öncelikle ben bu konuda cok bilir kişi degilim lakin daha 2 ay olmuş bu program bence cok ağır bu rutini 2 kere yapsanda kötü derdim full body yap yada itme çekme yap ben itme çekme taraftarıyım ama

kardeş öncelikle ben bu konuda cok bilir kişi degilim lakin daha 2 ay olmuş bu program bence cok ağır bu rutini 2 kere yapsanda kötü derdim full body yap yada itme çekme yap ben itme çekme taraftarıyım ama
Reis Yalnız girdiğim ağırlıklar fazla değil 35 kilo ağırlık birtanesi uzun 2 tanede küçük bar var 35 ten baslamadım tabi ama hani gelişmemde sakınca olurmu

şimdilik o agırlıkları kullan bi süre sonra o agırlık yetmezse hareketin setini arttırısın yada daha yavaş yaparsın bilmiyorum başka ne denebilir

Back
Yukarı