Siz Hangi Bölgeleri Birlikte çalıştırıyorsunuz ?

göğüs - sırt

kol - arka kol

omuz - bacak (bacak kaslarına fazla yüklenmiyorum çünkü pek ihtiyaç durmuyorum)
ben her gün karın ve alt karında çalışıyorum düzenli olarak ama aksattığım zamanlarda oluyo tabii :))

Ben her antreman 1 bölge çalışıyorum ve karın tabiki.
pazartesi:göğüs
çar:omuz
cuma:sırt-bacak
cumartesi:biceps-triceps
biceps-tricepsi süpersetliyorum.bu yüzden ikisini aynı gün.bu şekilde verim de alıyorum.

pazartesi: Göğüs-karın
salı: Biceps-Bel
çarşamba: Karın
perşembe: omuz-bacak
cuma: karın-triceps
cumartesi: oblikler
pazar: kanat

Gögüs-Önkol
Omuz-Trapez
Sırt Bacak
Hergün Mekik + Salona girerken koşu cıkarken koşu yapıyorum 5'er dakika

Her programda değiştiriyorum ben

Gögüs-biceps

Omuz - Triceps

Sırt-Bacak

Birdahaki ay da

Gögüs-Triceps

Omuz-Biceps

Sırt-Bacak

Tabi bunlara ekstradan karın antrenmanları ve definasyonda ise off günlerde kardiyoda ekleniyor :)
Bu böyle her ay değişiyor kas gruplarının yerleri

Son düzenleme:
ben suan 18 yaştayım ve 1.5 sene önce bile squat basıyordum boyla ilgili negatif bi durum farketmedım 2 senede 4-5 cm arası uzadım . yinede sen bılırsın ama yaşında hiç ufak değil..

deadlift squat neysede barbell rowing ne alaka ?
Kişisel tercihim 1-2 sene daha çalışmıycam sızın boyunuz uzamışsa adınıza sevındım keısnd urdurur demek te doğru olmaz benımkı uzadı sızınkı uzar demekte dogru olmaz ben şimdilik bacak programımdan memnunum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:54 ----------

göğüs - sırt

kol - arka kol

omuz - bacak (bacak kaslarına fazla yüklenmiyorum çünkü pek ihtiyaç durmuyorum)
ben her gün karın ve alt karında çalışıyorum düzenli olarak ama aksattığım zamanlarda oluyo tabii :))
Forumda bacak çalışmanın önemını okuyun daha sonra tekrar düşünürsünüz ihtiyac varmı yokmu diye.

Hergün karın çalışmakta yanlış birşey onuda forumda okuyup bulabilirsiniz.

Hangi kas gurupları aynı anda calıstırılırsa aynı gun ıcınde calıstırılırsa sorun olmaz. Her bölge için ?

Büyük kas gruplarını haftada bir kere çalıştırmak yeterlidir örneğin bacak göğüs sırt aynı gün çalışılmaz bence göğüs biceps, omuz triceps karın gibi yaparsan sorun olmaz thums:

omuz-trapez
kanat-triceps
Göğüs-bacak
Biceps

Biceps'i özellikle ayırdım tek güne,1-2 ay böyle deniycem eger verim alamaz isem biceps-triceps aynı gün çalışıcam,aslında bicepsi göğüs günü giriyordum ama kollarım en zayıf bölgem,özel ilgi göstericem kendisine,yalakalık istiyor sanki biraz :D

Back
Yukarı