Siz Hangi Bölgeleri Birlikte çalıştırıyorsunuz ?

Merhabalar..
Antrenman bölümüne biraz baktım pek göremedim herkez birşey söylemiş bir program yazmıs vesaire vesaire...
Siz hangi hareketi hangi hareketle birlikte çalıştırıyorsunuz.

Mesela 1. gün Göğüs - Biceps gibi..
Hangi hareketle birlikte hangi bölgeler çalıştırılır birde böyle sorayım. Örneğin ben ağır bir göğüs antrenmanından sonra bicepslerimden tam performans alamıyorum. Biceps eksikliğim var . Sizce nasıl bir program izlemeliyim. Hareket olarak değil de şu gün su bölgeler olarak dersek forumdaki konuların dısına cıkmıs oluruz ve bende flood yapmıs olmam.

benim bicepsim güçsüz olduğu için biceps-triceps, omuz-sırt, göğüs-bacak
bicepsim zayıf olduğu için herhangi büyük bir kas grubundan önce çalıştırmam bu yüzden triceps ten önce çalışıyorum.

pzrtesi:göğüs-biceps

çarşm:bacak-mide

perşm: omuz-triceps

cumartesi:sırt - calf -önkol

kafama göre arada değiştirdiğim oluyor tabı ama bu programı cok sevdım tavsiye ederim

göğüs biceps karın

omuz triceps karın

sırt bacak karın

ben böyle çalılıyorum 1 senedir.

vücudun kas yoguunlugu olarak 3te2sini 1 gune calışmak cok yorucu olur bence. hakkını vererek basabıldgnı dusunuyormusun ?

squat leg press deadlif barfix barbell rowing ..

Hangi kas gurupları aynı anda calıstırılırsa aynı gun ıcınde calıstırılırsa sorun olmaz. Her bölge için ?

vücudun kas yoguunlugu olarak 3te2sini 1 gune calışmak cok yorucu olur bence. hakkını vererek basabıldgnı dusunuyormusun ?

squat leg press deadlif barfix barbell rowing ..

squat deadlıft ve barber rowlıng calısmıyorum yaşım 19 ve 2 sene daha calısmatı dusunmuyorum boy gelısımını durdurabılır dusuncesıyle

o kadar hareketı aynı gune koymak zaten dogru olmaz.

ben suan 18 yaştayım ve 1.5 sene önce bile squat basıyordum boyla ilgili negatif bi durum farketmedım 2 senede 4-5 cm arası uzadım . yinede sen bılırsın ama yaşında hiç ufak değil..

deadlift squat neysede barbell rowing ne alaka ?

omuz + trapez

triseps + quads + hamstrings + calf

kanat + sirt

gogus + biseps

hala cevap alamadım Bicepslerden maksimum performans alabilmek için baska bi gün calısamazmıyım uyumlu başka bölge yok mu

uyguladığım kombinasyonlar:

-göğüs-biceps favorim
-biceps-triceps 2.sırada favorim
-sırt bacak
-omuz sırt
-omuz triceps
-göğüs bacak.önce bacak yaptığımda baş dönmesi oluyor.

sırt bacak vücudu en iyi büyüten kombinasyondur.sadece ilgili bölgeleri değil growth ve testo artışı sağladığı için genel olarak vücut büyür.

uyguladığım kombinasyonlar:

-göğüs-biceps favorim
-biceps-triceps 2.sırada favorim
-sırt bacak
-omuz sırt
-omuz triceps
-göğüs bacak.önce bacak yaptığımda baş dönmesi oluyor.

sırt bacak vücudu en iyi büyüten kombinasyondur.sadece ilgili bölgeleri değil growth ve testo artışı sağladığı için genel olarak vücut büyür.

teşekkür ederim faydalı bilgi

Gögüs-Sırt
Omuz-bacak
Biceps-triceps

Ben böyle çalışıyorum tabi bu kombinasyonlar süpersetlemek için yapılıyor, daha çok

bacak tek gün calısıyorum en büyük kas grupları oldugu icin ve cok ogun bir programım oldugu icin
triceps-biceps
back-omuz
gögüs-15 dk hiit cardio

Back
Yukarı