Sixpack sizde spora başlayadıktan kaç ay sonra çıktı?

Sixpack leriniz ne kadar sürede çıktı?

• 1-2 ay

Votes: 21 36,2%
  • 5-6 ay

Votes: 11 19,0%
  • 8-9 ay

Votes: 8 13,8%
  • 1 sene

Votes: 6 10,3%
  • 2 sene

Votes: 5 8,6%
  • daha fazla

Votes: 7 12,1%

• Total voters
    58
  • Poll closed .
boğaza dur demedikçe görünmez

Kilo almaya çalışıyordum o yüzden yağlanma oldu ama boğazı sınırlayınca 2 tane görünmeye başladı artık çıktıktan sonra kilo almayı düşünüyorum :)

yanı 180 boyunda 130 kilo birisinde spora basladıktan 2 sene sonra cıkabilirken 180 70 kg birisinde belkide 3 ayda çıkabılır bu şekilde ucu acık soruları sorup dogru venet bilgi almak imkanı 1 günde six pack yapmak kadar gerçekçidir.

Çok göreceli bir soru....Beslenme,mide ezersizleri v.s bunları yapılmalı haliyle yağ oranı boy ve kiloya göre 5 5-8 lere düşürülmeli v.s v.s...

Tabi bu oran kişiden kişiye değişir,kimisine % 10 larda çıakrken kimilerinde % 5 lerde görünmez.

Süre için ise ; hiç yoksa ortalama 1 yıl lazımdır kasların gelişip günyüzüne çıkabilmesi için.

4 pack olur da 6 pack biraz şans işi :D

arkadaşlar six pack ole 6 ayda 1 yılda cıkcak bısey değil vücut yağı düşük olduğunda zaten belli oluyor yani vücut yağ oranıyla alakalı bişey

Bende hep vardı fakat zayıflıktan çıkan sixpackler yerine hacimli vücutta duran sixpacki tercih ettim.

Edit:68 kiloya kadar yolum var ondan sonra definasyonla çıkartırım sorun değil.

Son düzenleme:
100 kiloyum asagi yukari, gene de karin kaslarim rahat gozukuyor, kaldi ki yag oranim herhalde yuzde 15 felan, Ama kendim dokundugumda bile, gercekten devasa bi karin kasina sahip oldugumu hissediyorum, hem sertlik hemde dolgunluk acisindan.bundan 9 ay once gobekten baska birsey yoktu, yani azimle iyi kotu 5 ve 10 ay arasinda mutlakabi goruntu ortaya cikar, eger obez degilseniz.

Back
Yukarı